ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα στην Τρίπολη (video)

Ήττα στην Τρίπολη (video)

Ήττα για τους Έφηβους του Θρύλου στην Αρκαδία. Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού δεν τα κατάφερε κόντρα στην αντίστοιχη του Αστέρα, στην Τρίπολη. Ηττήθηκε 2-0 και υποχώρησε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έναν πόντο πίσω από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο, που έχει δύο ματς παραπάνω.

Οι "ερυθρόλευκοι" πλήρωσαν τις στιγμές αδράνειας στην αφετηρία των δύο ημιχρόνων. Στο 3' έγινε το 1-0 με το γκολ του Δουβίκα. Ανάλογο σκηνικό και στο δεύτερο μέρος, με τον Γλέζο στο 47' να σημειώνει το 2-0.

Αστέρας Τρίπολης Κ17: Τσιφτσής, Κουρτέσης, Ζήσης, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Κοντογιαννόπουλος, Απειρανθίτης, Γλέζος, Δουβίκας, Κανελλόπουλος, Ρούνης.

Ολυμπιακός Κ17: Καράδαης, Αμπάρα, Τσιμπούκας, Γιανναράκης (Παπαδογιωργάκης), Χατζηχρήστου (Μανωλάκης), Αγγελόπουλος (Κατσούκης), Νεοφυτίδης, Ξενιτίδης, Κωστανάσιος (Χατζηιωαννίδης), Καμπετσής, Τσιριγώτης (Γκλεγκλές).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Δείπνο για την ομάδα Κ17

    Δείπνο για την ομάδα Κ17

    Όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να περάσουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ17 του Ολυμπιακού, καθώς δείπνησαν μαζί με το τεχνικό επιτελείο σε γνωστή ταβέρνα στο Μικρολίμανο

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ