ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σε δύσκολη θέση...

Σε δύσκολη θέση...

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού απέναντι στην αντίστοιχη του ΠΑΟ στο Κορωπί. Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" ηττήθηκαν 2-1, υποχώρησαν στη δεύτερη θέση (σ.σ.: έχουν 32 πόντους έναντι 33 των "πράσινων") και πλέον δεν εξαρτάται από εκείνους η πρώτη θέση που οδηγεί στον τελικό του πρωταθλήματος Κ15 της Superleague.

Μένουν ακόμα τρία ματς για το φινάλε της κανονικής περιόδου. Με τον Ολυμπιακό να έχει να αντιμετωπίσει κατά σειρά  Ατρόμητο Αθηνών (εντός έδρας), τον Πλατανιά (εκτός έδρας) και την ΑΕΚ (εντός έδρας). Και να κοιτά, παράλληλα, τα αποτελέσματα του ΠΑΟ που προπορεύεται στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο γκολ, μείωσε λίγο πριν το φινάλε, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟ 1-0 στο 29' με τον Ζαγαρίτη, αποτέλεσμα με το οποίο έληξε το ημίχρονο. Σημείωσε το 2-0 στο 45'  με τον Τζαβίδα, ενώ για τον Ολυμπιακό μείωσε σε 2-1 ο Γεωργαντής, στο 73'.

Παναθηναϊκός Κ15: Χριστοδούλης, Βαγιαννίδης, Παρασκευόπουλος, Κλάιφερτ, Καραγιάννης, Μαυρουδής, Τζαβίδας (79’ Αλεξόπουλος), Αλεξανδρόπουλος, Ντοματάς (61’ Μπάκος), Σερπέζης,  Ζαγαρίτης  (76’ Ηλιάδης).

Ολυμπιακός Κ15: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Τασσιάς, Γκοτζαμανίδης, Γλυνός, Τσακίρης (69' Κοτσιανούλης), Ράμα (47' Τσέργας), Μπουλάρι (51' Γεωργαντής), Φέκκας, Μουγιός.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Νίκησαν τον Αστέρα οι Παίδες

    Τη νίκη με σκορ 2-1 πανηγύρισε η ομάδα Παίδων (Κ15) του Ολυμπιακού στην Τρίπολη επί του τοπικού Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ