ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Άφησε δύο βαθμούς

Άφησε δύο βαθμούς

Δεν κατάφεραν οι Κ17 του Ολυμπιακού να πάρουν τους βαθμούς της νίκης στη Βοιωτία απέναντι στον Λεβαδειακό, καθώς άφησαν δύο βαθμούς με το ισόπαλο 2-2.

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 8' με τον Παπανδρέου, όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να εκμεταλλευτεί την πρώτη του ευκαιρία και μόλις στο επόμενο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Αρσενίδη και στο 11' ο Λεβαδειακός μπόρεσε να ισοφαρίσει με το γκολ του Παπανδρέου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι» πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ με το γκολ του Κίτσου, αλλά ο Παπανδρέου και πάλι ισοφάρισε σε 2-2 στο 89' μετά από λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού!

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Κάντας): Λατολάρι, Παλιάτσας (87' Θανάσι), Δεληγιάννης (87' Λιάσκος), Μούτσος (87' Αντάμης), Μολές, Λεχουρίτης, Αποστολάκης (57' Τζιόλης), Σταυρογιάννης, Λέτης, Παπανδρέου, Σκλαβούνος (77' Χουσιάδας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσάβος, Κεραμιδάς, Τιμολέων, Ασλανίδης, Γούλας, Γεωργακόπουλος, Αρσενίδης, Σταμούλης, Λιάτσος, Κατσαβάκης, ενώ έπαιξαν και οι Παπαδόπουλος, Συρμής, Τόλιος, Ντόι.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ