ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Τα ντέρμπι των «μικρών» στην... τηλεόραση!

Τα ντέρμπι των «μικρών» στην... τηλεόραση!

Την ευκαιρία να παρακολουθήσει τηλεοπτικά δύο παιχνίδια της Κ19 του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία ο κόσμος της ομάδας. Για την ακρίβεια, οι αγώνες ΠΑΟΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19 και Ολυμπιακός Κ19-ΑΕΚ Κ19 θα μεταδοθούν απευθείας από το Web TV, το Facebook και το YoυTube του Novasports.gr. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Ο Φεβρουάριος κρίνει πολλά για τον φετινό τίτλο στο ελληνικό πρωτάθλημα υποδομής κάτω των 19 ετών στο ποδόσφαιρο και τα social media των καναλιών Novasports θα μεταδώσουν και τα τέσσερα ντέρμπι! Λίγο πριν από τις μεγάλες μάχες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, διεξάγονται τα ντέρμπι των ομάδων Κ19 με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ να θέλει να διατηρήσει τα κεκτημένα και την ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό να θέλουν να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες για να βρεθούν στην κορυφή.

Τα τέσσερα μεγάλα ντέρμπι των «μικρών μάγων», θα μεταδοθούν απευθείας από το Web TV, το Facebook και το YoυTube του Novasports.gr ως εξής:

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου, 12:00, 19η αγωνιστική, ΑΕΚ - ΠΑΟΚ σε περιγραφή των Γιώργου Βασιλείου και Αποστόλη Λάμπου

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, 12:00, 20η αγωνιστική, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου, 14:00, 21η αγωνιστική Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 12:00 22η αγωνιστική, ΠΑΟΚ - Άρης

Όλοι οι followers του Novasports.gr θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα ντέρμπι αλλά και να συμμετέχουν είτε με τα σχόλια τους είτε παίζοντας μέσω διαγωνισμών κατά τη διάρκεια της μετάδοσης των αγώνων».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ