ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΠΑΟΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19 2-0 (Τελικό)

ΠΑΟΚ Κ19-Ολυμπιακός Κ19  2-0 (Τελικό)

Τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη (12:00), για την 20ή αγωνιστική της Super League Κ19, αντιμετωπίζουν, με τη σειρά τους, οι Νέοι του Ολυμπιακού, θέλοντας τη νίκη προκειμένου να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ρικάρντο Πέρες θα επιδιώξουν, παράλληλα, να πάρουν τη… ρεβάνς από την ομάδα της Θεσσαλονίκης, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου στο Ρέντη, είχαν ηττηθεί με 1-0, χάρη σε γκολ στις καθυστερήσεις.

Παρακολουθήστε τον αγώνα σε live ενημέρωση...

1' Σέντρα στο ματς.

10' Συμπληρώθηκε το πρώτο 10λεπτο. Αναγνωριστικά τα πρώτα λέπτά για τις δύο ομάδες.

12' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Γαϊτανίδης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, με τον Πέιο να απομακρύνει τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

24' Ο Λύρατζης από τα δεξιά γύρισε για τον Γκαργκατζαλίδη, ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα αρκετά μέτρα πάνω από τα δοκάρια του Καραργύρη.

28' Ο Δούμτσης έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, άουτ η μπάλα.

30' Γκολ για τον ΠΑΟΚ, 1-0. Ο Λύρατζης έβγαλε την ασίστ στον Χατζηστραβό, ο οποίος με δυνατό σουτ από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

42' Μακρινό σουτ του Ξενιτίδη, άουτ η μπάλα.

45' Τέλος πρώτου ημιχρόνου.

46' Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

55' Σουτ του Δούμτση, άουτ η μπάλα.

60' Γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Χατζηστραβό, ο οποίος σκόραρε το 2ο προσωπικό του τέρμα. Ο Γαϊτανίδης είδε το σουτ του να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Καραργύρη, όμως ο Χατζηστραβός στην επαναφορά, από το ύψος του πέναλτι, κατάφερε να σκοράρει.

78' Καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό. Ο Ντότης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως το σουτ του Μαρίνου μπλόκαρε ο Παπαδόπουλος.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ Κ19: Παπαδόπουλος, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγαράς, Τσαούσης, Γαϊτανίδης, Μπαλογιάννης (89’ Σαλαμούρας), Γκαργκαλατζίδης (65’ Τζοβάρας), Χατζηστράβος, Δούμτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ19: Καραργύρης, Τσάβος, Γκοτζαμανίδης, Πέιος, Μαρτίνης, Ξενιτίδης, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (61’ Ντότης), Μαρίνος, Φέκκας (61’ Σουρλής), Βοΐλης (80’ Μπουλάρι).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ