ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από τα Χανιά στον... τελικό!

Από τα Χανιά στον... τελικό!

Μεγάλη νίκη για την ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού. Οι "ερυθρόλευκοι" πέρασαν από τα Χανιά, νικώντας 1-0 τον Πλατανιά. Αποτέλεσμα που τους έφερε και πάλι στην 1η θέση του ομίλου του.

Είναι στο +1 από τον ΠΑΟ, μετά από 19 αναμετρήσεις, με 38 έναντι 37 των "πράσινων". Και με νίκη την τελευταία αγωνιστική, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο Ρέντη θα πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague, για 3η συνεχόμενη χρονιά. Εκεί όπου έχει ήδη περάσει ο ΠΑΟΚ.

Το μοναδικό, αλλά "χρυσό" όπως αποδείχθηκε, γκολ πέτυχε ο Γεωργαντής στο 60ό λεπτό, που πήρε το... ριμπάουντ μετά το σουτ του Μούγιου στο δοκάρι. Με τον Ολυμπιακό να έχει στο ματς και δύο δοκάρια ακόμα! Στο 69' με τον Μούγιο και στο 72' με τον Γεωργαντή. Ο Θρύλος κυριάρχησε και στο πρώτο μέρος, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες με τον Κοτσιανούλης, ενώ στα τελευταία λεπτά έγινε το ίδιο με τους Γεωργαντή και Μούγιο, αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν το 0-2

Ολυμπιακός Κ15: Σφύρλας, Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουϊδης, Γλυνός (61' Ράμα), Τσακίρης (75' Κουλουριώτης), Φέκκας, Γεωργαντής (79' Μπουλάρι), Μουγιός, Κοτσιανούλης (68' Τσέργας).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το Σάββατο ο

    Το Σάββατο ο "τελικός" με ΑΕΚ

    Στις 12:30 της 26ης Μαρτίου, στο Ρέντη, θα γίνει το καθοριστικό ματς του Θρύλου για το πρωτάθλημα Κ15.

  • Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός!

    Παντού πρώτος ο Ολυμπιακός!

    Οι ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15 του Θρύλου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας των αντίστοιχων πρωταθλημάτων της Superleague.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ