ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό...»

«Όταν είσαι στον Ολυμπιακό...»

Στη σκληρή δουλειά που έχει κάνει ο Ολυμπιακός για την πρόκριση στο Final 4 της Super League Κ15 μίλησε ο Νίκος Τοπολιάτης. Ο προπονητής των Παίδων του Θρύλου τόνισε πως στόχος είναι να περάσει η ομάδα στον τελικό και πως όταν είσαι στον Ολυμπιακό πρέπει να τα δίνεις όλα. «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στο Final 4 K15. Δίκαια αυτή η ομάδα είναι στα τελικά. Οι κόποι όλων μας ανταμείβονται. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις και είχαμε πολύ καλή απόδοση στους αγώνες.

Ο επόμενος στόχος μας είναι, μέσα από το μοντέλο παιχνιδιού μας, η πρόκριση στον τελικό. Ήταν μια δύσκολη προσπάθεια, σε ένα πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα και αυτό δείχνει το γεγονός ότι η πρώτη θέση κρίθηκε στην τελευταία αγωνιστική!

Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, οφείλεις να τα δίνεις όλα. Όλοι μας στην Ακαδημία δουλεύουμε καθημερινά με πάθος και μεθοδικότητα για την πρόοδο των παιδιών μας. Η Διοίκηση μας παρέχει τα πάντα και έτσι ο προπονητής και οι συνεργάτες του μπορούν να έχουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα πετύχουν τους στόχους τους. Μην ξεχνάμε πως βασικός στόχος είναι αυτά τα παιδιά να έχουν συνεχή βελτίωση και να συνεχίσουν να παίζουν κάθε χρόνο σε υψηλότερο επίπεδο στον Ολυμπιακό», δήλωσε ο κόουτς των Παίδων του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του, ο αρχηγός, Μιχάλης Γιαλεδάκης, τόνισε: «Ήταν μία δύσκολη, όσο και ενδιαφέρουσα σεζόν! Με δύσκολα παιχνίδια. Με χαρές, λύπες και άλλα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια να απομένουν. Νομίζω ότι όσο περνούσε ο χρόνος βελτιωνόμασταν και αυτό φάνηκε, τόσο από τις εμφανίσεις, όσο και από τα αποτελέσματά μας.

Είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε ό,τι αρχίσαμε. Όλοι μαζί, ενωμένοι. Ήταν ένα όνειρο να συμμετάσχουμε σε ένα Final 4 και μετά από πολύ κόπο, το όνειρο αυτό πραγματοποιείται. Είναι η ευκαιρία μας. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας, αυτής της οικογένειας. Είμαι πολύ αισιόδοξος και έχω μόνο θετικές σκέψεις στο μυαλό μου γιατί είμαι σίγουρος πως όλοι μαζί ενωμένοι δε φοβόμαστε τίποτα και θα τα καταφέρουμε».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ