ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Το μεγαλύτερο Summer Camp της χώρας! (photos)

Το μεγαλύτερο Summer Camp της χώρας! (photos)

Μία μοναδική εμπειρία ζουν και φέτος πάνω από 200 παιδιά στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη, όπου πραγματοποιείται για 19η συνεχόμενη χρονιά το Summer Camp, το κορυφαίο της χώρας. Αναλυτικά το κείμενο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Για 19η συνεχή χρονιά το Camp του Θρύλου φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις της ομάδας μας περισσότερα από 200 παιδιά από όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Παγκόσμιο Summer Camp!
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος συμμετέχουν στο Camp παιδιά από την Αμερική, τον Καναδά, τη Σερβία, την Ουκρανία, τη Γερμανία, το Κονγκό, την Αίγυπτο και την Αυστραλία. Εκτός από τις περιοχές της Αττικής, ήρθαν στο camp παιδιά από τη Μονεμβασιά, τη Σκύδρα, τη Σέριφο, τη Βέροια, τη Σάμο, τη Μύκονο, τη Λαμία, τη Βόνιτσα, το Ρέθυμνο, τα Χανιά, τη Θεσσαλονίκη, το Αγρίνιο, τη Σπάρτη, την Αριδαία, την Έδεσσα, τη Λάρισα και τον Βόλο.

Με Ομάρ και Ματιέ η πρώτη μέρα του Summer Camp!
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Ματιέ Βαλμπουενά μαζί με άλλους παίκτες της ομάδας μας υποδέχθηκαν τα παιδιά του Summer Camp την πρώτη μέρα και σκόρπισαν χαμόγελα στους μικρούς μας φίλους αφού πρώτα φυσικά δεν αρνήθηκαν να υπογράψουν αυτόγραφα και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Διασκέδαση και μπάλα!
Η ετήσια διοργάνωση του Θρύλου δίνει την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά να ακολουθήσουν ένα πρόγραμμα το οποίο βασίζεται στη φιλοσοφία της ακαδημίας και των σχολών, να αναπτύξουν τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως επίσης να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Κοινός παρονομαστής είναι η διασκέδαση και η κοινωνικοποίηση αφού μέσα από τη συμμετοχή όλα τα παιδιά κερδίζουν νέους φίλους».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ