ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Μεταγραφή για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία

Μεταγραφή για την «ερυθρόλευκη» Ακαδημία

Στην απόκτηση του Γιάννη Μαθιούδη προχώρησε ο Ολυμπιακός για τα τμήματα υποδομής του. Πρόκειται για τον 14χρονο κεντρικό αμυντικό της Αγίας Ελεούσας, ο οποίος είχε περάσει δοκιμαστικό το προηγούμενο διάστημα στην Ακαδημία και έπεισε τους υπεύθυνους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα: «Νέα μεγάλη επιτυχία για την Ακαδημία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα! Ο Γιάννης Μαθιούδης (22/3/2005), που είχε κληθεί για δοκιμές από τον Ολυμπιακό,  έπεισε τους «ερυθρόλευκους» και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Ο 14χρονος, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή στην ΑΠΕ με τον προπονητή μας Αλέξη Γκουτζούλα να έχει τεράστια συνεισφορά στην εξέλιξή του ως παίκτη και άνθρωπο.

Είναι στόπερ, έχει και τα δύο πόδια με το δεξί να είναι το καλό του και σε 30 ματς στο πρωτάθλημα της Κ14 της ΕΠΣΑ μετρά 12 γκολ, παρά το ότι αγωνίζεται στην άμυνα.

Οι κ.κ. Κριμιτζάς, Γεωργόπουλος και Βαΐτσης τον ξεχώρισαν και ύστερα από τις συζητήσεις που είχαν με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του συλλόγου μας Μιχάλη Δαλαταριώφ ολοκληρώθηκε η συμφωνία.

Γιάννη, η οικογένεια της ΑΠΕ είναι μαζί σου, καλή συνέχεια από δω και πέρα και πολλή δουλειά».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ