ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ήττα, αλλά σπουδαία εμφάνιση για την Κ19!

Ήττα, αλλά σπουδαία εμφάνιση για την Κ19!

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Κ19 του Ολυμπιακού στο τρίτο φιλικό παιχνίδι που έδωσε επί αγγλικού εδάφους, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ. Μπορεί οι «ερυθρόλευκοι» να γνώρισαν την ήττα με 2-1, ωστόσο έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία, απέναντι, μάλιστα, στη μεγαλύτερη ηλικιακά ομάδα του Φόρεστ, καθώς είναι η Κ23.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «Ρεντς» άνοιξαν το σκορ με τον Εν Νέγια στο 37’, ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ρικάρντο Πέρες έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν ποιότητα. Στο 54’, λοιπόν, ο Μπουλάρι, έπειτα από εξαιρετική ασίστ του Μαρίνου, ισοφάρισε σε 1-1, με πολύ ωραίο τελείωμα.

Πέντε λεπτά πριν το φινάλε, ωστόσο, ο Σουόν έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην Νότιγχαμ, με τον Θρύλο να χάνει μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει ξανά, όταν το εξαιρετικό σουτ του Φέκκα στο 88ο λεπτό, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Στουρνάρας (Παπαδούδης 46’), Ντουμάνης (Τσάβος 46’), Ασλανίδης (Μποσκουΐδης 46’), Γκοτζαμανίδης (Κατσογιάννης 46’), Κεραμίδας (Μαρτίνης 46’), Νεοφυτίδης (Κασέμι 46’), Νικόλης (Φέκκας 46’), Συρμής (Λιάτσος 46’), Τσέλιος (Αρσενίδης 31’, Μαρίνος 36’), Κατσαβάκης (Σουρλής 46’), Βοΐλης (Μπουλάρι 46’).

Nότιγχαμ Φόρεστ: Τράιαλιστ, Γκέιμπριελ (Σοντάιντε 72′), Μπαρνς, Στιούαρτ, Πρέστον, Φόρνα (Τράιαλιστ 80′), Έντσερ (Ασάρε 66′), Τέιλορ, Εν Νέγια (Γουόλς 60′), Μάιτεν.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ