ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Στάθηκε καλά απέναντι στη Σίτι

Στάθηκε καλά απέναντι στη Σίτι

Άλλο ένα πολύ δυνατό φιλικό έδωσε επί αγγλικού εδάφους η Κ19 του Ολυμπιακού, η οποία αντιμετώπισε τη Μάντσεστερ Σίτι από την οποία ηττήθηκε με 2-0. Οι «ερυθρόλευκοι» του Ρικάρντο Πέρες, έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύουν για σχεδόν δύο εβδομάδες μέχρι τώρα στην Αγγλία και στάθηκαν αρκετά καλά.

Το φιλικό έγινε στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της πρωταθλήτριας Αγγλίας και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από τα δύο γκολ του Ντέλαπ στο 31’ και στο 53’. Πάντως, οι Νέοι του Θρύλου είχαν ορισμένες καλές στιγμές να σκοράρουν, τόσο πριν το πρώτο γκολ της Σίτι, όσο και μετά από αυτό.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι απέναντι στη Μπέρμιγχαμ την ερχόμενη Πέμπτη (8/8), που θα αποτελέσει και το τελευταίο πριν την επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα (9/8).

Επίσης, να σημειωθεί πως τον φιλικό αγώνα παρακολούθησε και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Κ19 της Αγγλίας, Κιθ Ντάουνινγκ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Στουρνάρας (46’ Παπαδούδης), Τσάβος (46’ Ντουμάνης) (83’ Λιάτσος), Γκοτζαμανίδης (74’ Κατσογιάννης), Μποσκουΐδης (74’ Ασλανίδης), Μαρτίνης (46’ Κεραμίδας), Νεοφυτίδης (74’ Σαπουντζής), Φέκκας (62’ Κασέμι), Μαρίνος (70’ Συρμής), Κατσαβάκης (62’ Αρσενίδης) (83’Τσέλιος), Βοΐλης (51’ Μπουλάρι), Νικόλης (46’ Σουρλής).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ