ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάτησαν κορυφή και πάλι!

Πάτησαν κορυφή και πάλι!

Καθοριστικό αποτέλεσμα για την πρόκριση στο Final-4 πέτυχε η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού. Οι Έφηβοι του Θρύλου επικράτησαν 3-1 της Καλλονής στο Ρέντη και με αυτό το αποτέλεσμα προσπέρασαν τον Ατρόμητο. Με τον Ολυμπιακό να έχει 44 πόντους, έναντι 42 για την ομάδα του Περιστερίου που έχει και ματς παραπάνω. Με τις δύο ομάδες να κοντράρονται την προσεχή Κυριακή στο Περιστέρι.

Οι νεαροί "ερυθρόλευκοι" μπήκαν δυνατά στο ματς και από νωρίς πήραν το προβάδισμα στο σκορ (1-0) με την κεφαλιά του Τσιμπούκα μετά το κόρνερ του Ξενιτίδη (12'). Η Καλλονή δεν παράτησε το ματς, πίεσε και με τη συμπλήρωσε μισής ώρα αγώνα ήταν εκείνη που έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με την ατομική ενέργεια του Παλαμούτση.

Ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έκανε αρκετές αλλαγές, ο Θρύλος είχε δοκάρι στο 61' με τον Βοΐλη, αλλά το άγχος ήταν έκδηλο στην πλευρά των παικτών του Ολυμπιακού. Είχαν τον έλεγχο, αλλά έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες που θα έδιναν το προβάδισμα. Η "λύτρωση" ήρθε στο 88', με τον Κωστανάσιο να σημειώνει το 2-1.

Τη νίκη και τους 3 βαθμούς οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να τους "κλειδώσουν" στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Γκλεγκλές είδε εκτός θέση τον Πατερέλλη και με ψηλοκρεμαστό σουτ τον "κρέμασε", διαμορφώνοντας το τελικό σκορ, το 3-1!

Ολυμπιακός Κ17: Σκαφίδας, Χατζηχρήστου, Μανωλάκης (80' Γιανναράκης), Παπαδογιωργάκης, Τσιμπούκας, Νεοφυτίδης (65' Γκλεγκλές), Χατζηιωαννίδης (55' Βοϊλης), Πέιος (71' Αγγελόπουλος), Καμπετσής, Ξενιτίδης, Τσιριγώτης (55' Κωστανάσιος).

Καλλονή Κ17: Πατερέλλης, Παπαγιαννάκης, Κονδυλάς, Λικομέτι, Θωμαϊδης, Φωτέλλης (90' Αλεξίου), Αρνομάλης (65' Ντέμο), Βασιλειάδης (76' Βαλσάμης), Κοκκινέλης (74' Δρακούλης), Παλαμούτσης, Μπρης (90'+2 Μπαλίν).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Με καρδιά πρωταθλητή!

    Με καρδιά πρωταθλητή!

    Η Κ17 του Ολυμπιακού έκανε "διπλό" στο Περιστέρι και "κλείδωσε" την 1η θέση.

  • Επιστροφή στην κορυφή!

    Επιστροφή στην κορυφή!

    Ματς για την ομάδα των Εφήβων την Τετάρτη (13:30) με την Καλλονή. Νίκη και επάνοδος στην 1η θέση.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ