ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το έννατο Σεμινάριο Σχολών του Θρύλου φιλοξενεί ο Ναός

Το έννατο Σεμινάριο Σχολών του Θρύλου φιλοξενεί ο Ναός

Το 9ο σεμινάριο Σχολών του Ολυμπιακού φιλοξενεί το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου το «Γ. Καραϊσκάκης», όσον αφορά στο θεωρητικό μέρος. Την Κυριακή (13/10), θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ:

Το ετήσιο εκπαιδευτικό σεμινάριο όπου συμμετέχουν περισσότεροι από 200 προπονητές και στελέχη από όλες τις Σχολές Ποδοσφαίρου του πανελλαδικού Δικτύου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, έχει καθιερωθεί και αποτελεί ένα από τα καλύτερα σεμινάρια προπονητικής σε εθνικό και όχι μόνο επίπεδο.

Το φετινό σεμινάριο, θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 12 και 13 Οκτωβρίου. Την πρώτη ημέρα (Σάββατο, 12/10) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα ξεκινήσει το πρώτο κομμάτι με το θεωρητικό μέρος ενώ την Κυριακή (13/10) θα ακολουθήσει το πρακτικό μέρος στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη.

Το σεμινάριο υποστηρίζεται από την Ακαδημία του Ολυμπιακού αλλά και από την πρώτη ομάδα, με την παρουσία στελεχών και προπονητών ενώ το Σάββατο, το «παρών» θα δώσει και η αθλήτρια του συλλόγου μας, Ανδριάνα Φέρρα. Η πρωταθλήτρια του Στίβου στα 200 μέτρα, θα μιλήσει για την προσωπική της διαδρομή και το πώς έχει βιώσει μέχρι σήμερα την πορεία του πρωταθλητισμού

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ