ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Διαφορά επιπέδου

Διαφορά επιπέδου

Δεν τα κατάφερε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, στο Ρέντη, για την 3η αγωνιστική του Youth League. Συγκεκριμένα, παρά το γεγονός ότι σε κάποια σημεία του ματς οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν να στέκονται καλά, δεν άντεξαν στην υψυλή πίεση της γερμανικής ομάδας και ηττήθηκαν με 4-0. Με τη διαφορά επιπέδου να είναι, εμφανώς, μεγάλη. Να σημειωθεί, ότι το παιχνίδι διακόπηκε στο 85', λόγω έντασης που υπήρξε στις εξέδρες και ολοκληρώθηκε κανονικά μετά από κάποια ώρα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η πρώτη ευκαιρία ανήκε στην ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη. Συγκεκριμένα, στο 4’, ο Κατσαβάκης εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, αλλά ο Σνέλερ μπλόκαρε σταθερά. Στη συνέχεια και μέχρι το 30’, οι Πειραιώτες στέκονταν πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, όντες πολύ διαβασμένοι. Ωστόσο, στο 35’, οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ, έπειτα από πολύ δυνατό σουτ του Ζιρκζί από κοντά. Μάλιστα, στο 40’, η Μπάγερν είχε και οριζόντιο δοκάρι, μετά από κεφαλιά του Τίλμαν.

Στην επανάληψη, η Μπάγερν ξεκίνησε πάρα πολύ δυνατά. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σκόραρε μόλις στο 46’, με τον Γκίτερ να κάνει το 0-2. Τρία λεπτά αργότερα, στο 49’, ο Μπουλάρι είχε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει, ωστόσο από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Σνέλερ. Στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι ήταν καταιγιστικοί, ανεβάζοντας θεαματικά την απόδοσή της. Μάλιστα, σκόραραν ακόμα δύο γκολ με τον Ζιρκζί, στο 51’ και στο 74’, για το 0-4. Στο 85’, λοιπόν, διακόπηκε το παιχνίδι λόγω έντασης στις εξέδρες. Και ολοκληρώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Ντουμάνης, Γκοτζαμανίδης, Μπέλιτς, Μαρτίνης, Νικόλης (Μποσκουΐδης, 46), Νεοφυτίδης, Κατσαβάκης (Αρσενίδης, 60'), Σουρλής (Τσέλιος, 80'), Φέκκας, Μπουλάρι (Βοΐλης, 60').

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ