ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το πάλεψε για 57 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε

Το πάλεψε για 57 λεπτά, αλλά δεν τα κατάφερε

Πολύ ανταγωνιστική για 57 λεπτά ήταν η Κ19 του Ολυμπιακού κόντρα στην Τότεναμ, στο Λονδίνο, ωστόσο δεν άντεξε στην πίεση και ηττήθηκε με 1-0, για την 5η αγωνιστική του Youth League. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι κοίταξαν στα μάτια τα «σπιρούνια», έμειναν στον 1 βαθμό στον όμιλό τους, δείχνοντας, πάντως, ότι σταδιακά βελτιώνονται, σε όλα τα επίπεδα.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Αντώνη Νικοπολίδη είχε λίγες ευκαιρίες να πάρει τα ηνία του σκορ. Συγκεκριμένα, απείλησε με τους  Αρσενίδη και Μαρτίνη, στο 16’ και στο 17, αντίστοιχα, ωστόσο στην πρώτη περίπτωση απέκρουσε ο Ολουβαγέμι, ενώ στη δεύτερη το σουτ πέρασε άουτ.  Στο 27’ και στο 35’, ο Τζολάκης έδειξε τα αντανακλαστικά του, πραγματοποιώντας αποκρούσεις σε σουτ των Πάροτ και Σίρκεν.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η αγγλική ομάδα ανέβασε την απόδοσή της και κατάφερε να σκοράρει σχετικά νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 57’, ο Πάροτ άνοιξε το σκορ και έκανε το 1-0 για την Τότεναμ. Σκορ που έμεινε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν άλλη μία αξιόλογη ευκαιρία με τον Μπόουντεν, στο 83’, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι ενδεκάδες:

Τότεναμ: Ολουβαγέμι, Εγιόμα, Σίρκεν, Μπόουντεν, Μπινκς, Γουόλκοτ, Μαρκάνταϊ, Όκλεϊ-Μπουθ, Πάροτ, Γουάιτ, Μπένετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Φρέρης, Γκοτζαμανίδης, Μποσκουΐδης (76' Ασλανίδης), Βοΐλης (76', Μπουλάρι), Μαρτίνης, Αρσενίδης (65', Τσέλιος), Φέκκας (88', Ντότης), Νεοφυτίδης, Νικόλης, Σουρλής.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ