ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Την Κυριακή με ΠΑΟΚ οι Νέοι!

Την Κυριακή με ΠΑΟΚ οι Νέοι!

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το... μενού του Σαββατοκύριακου για τα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, που μετέχουν στα πρωταθλήματα Υποδομής της Super League. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Την... αρχή θα κάνουν οι Έφηβοι του Θρύλου, οι οποίοι το Σάββατο (30/11, 10:30) θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλων Σμύρνης, εκτός έδρας, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θυμίζουμε, η Κ17 του συλλόγου βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 23 βαθμούς σε 10 παιχνίδια.

Την ίδια μέρα (30/11) και πάλι στις 10:30, αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν και οι Παίδες των Πειραιωτών. Συγκεκριμένα, θα παίξουν με τον Πανιώνιο, στη Γλυφάδα, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όντες αποφασισμένοι να πάρουν το «διπλό» και το τρίποντο και να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή.

Τέλος, το σημαντικότερο ματς θα δοθεί την Κυριακή (1/12, 14:00) από τους Νέους του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Η ομάδα του Ρικάρντο Πέρες θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ, στο Ρέντη, για την 12η αγωνιστική της Super League Κ19 και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Να πάρουν τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, για να βελτιώσουν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα, μιας και βρίσκονται στο -10 από την κορυφή.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ