ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Μου μετέδωσε την αγάπη για τον Ολυμπιακό»

«Μου μετέδωσε την αγάπη για τον Ολυμπιακό»
Book Small Mobile

Τις ευχές της για τις γιορτινές μέρες στέλνει η Άντζελα από τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο και συστήνεται στον κόσμο. Η αγάπη για το σύλλογο και την Ελλάδα, αλλά και για το πόστο που έχει στην «ερυθρόλευκη» Σχολή στην Αμερική.

-Πες μας μερικά πράγματα για τον εαυτό σου και την πορεία σου:
«Γεννήθηκα στην Αθήνα και μαζί με την οικογένειά μου, ήρθαμε στις ΗΠΑ όταν ήμουν 10 ετών. Η αγάπη μου παρόλα αυτά για την πατρίδα, την ελληνική κουλτούρα και την ελληνική γλώσσα μεγάλωνε όλο και περισσότερο με κάθε επίσκεψή μας τα καλοκαίρια. Με τα χρόνια, ο πατέρας μου, μου μετέδωσε την αγάπη για το ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά τον Ολυμπιακό!

Σπούδασα αγγλική λογοτεχνία και γλωσσολογία, δουλεύοντας σαν δασκάλα Αγγλικών σε Κολλέγιο του Σικάγο για τριάντα χρόνια, μια δουλειά που αγάπησα πολύ! Με τον σύζυγό μου, έχουμε αποκτήσει δύο γιους, στων οποίων το μεγάλωμα, έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο ο αθλητισμός και συγκεκριμένα το ποδόσφαιρο. Εργάστηκα πολλές φορές εθελοντικά ως τιμ μάνατζερ και βοηθός προπονητή στις ποδοσφαιρικές τους ομάδες».

-Μίλησέ μας για το ρόλο σου στη Σχολή του Ολυμπιακού στο Σικάγο:
«Όταν εμφανίστηκε η ευκαιρία 8 χρόνια πριν, ενθουσιάστηκα που θα γινόμουν μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού στο Σικάγο. Το βρήκα σαν μια θαυμάσια συγκυρία, για να συνεχίσω να ξαναζώ την παιδική ηλικία των παιδιών μου, μέσω των παικτών στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στο Σικάγο, να μοιράζομαι την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο αλλά και το να ενθαρρύνω τα παιδιά να μαθαίνουν συνεχώς για τον Ολυμπιακό.

Φυσικά, αισθάνομαι προνομιούχα που είμαι μέρος της καθημερινότητας αυτών των παιδιών, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελιχθούν στο ποδόσφαιρο και να φτάσουν σε σπουδαία επιτεύγματα.

Στη Σχολή του Ολυμπιακού, απασχολούνται παιδιά από 3 έως 18 ετών και ένα από τα πράγματα που με εξιτάρουν, είναι το γεγονός πως συνεργάζομαι και επικοινωνώ με όλα αυτά τα διαφορετικά ηλικιακά γκρουπ, με τους γονείς τους αλλά και με το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού.

Σαν τιμ μάνατζερ, λατρεύω το οργανωτικό κομμάτι, να συζητώ με τους γονείς και να τους μεταφέρω όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τα παιδιά τους και γενικότερα να ενισχύω σε όλους το πάθος για το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι γεμάτη όταν βλέπω τους παίκτες μας να φορούν γεμάτοι περηφάνια τη φανέλα με το σήμα του Ολυμπιακού!».

-Τι ευχή θα έδινες σε όλους τους φίλους του Ολυμπιακού και όχι μόνο:
«Πιστεύω πολύ στην ομαδική δουλειά και στο ότι μέσω αυτής, ο καθένας μπορεί να αναπτύξει ιδανικά τα ταλέντα και τα προσόντα του, ότι ακριβώς δηλαδή προσπαθούμε να μάθουμε τους παίκτες μας. Η οργανωτικότητα είναι η βάση σε ότι κάνουμε. Η οργανωτικότητα δεν είναι επιλογή αλλά ένα θεμελιώδες προνόμιο και ξεχωριστό πλεονέκτημα. Είναι το κλειδί για την επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε. Μέσω αυτού, πιστεύεις στον εαυτό σου και δυναμώνεις σαν προσωπικότητα. Για αυτό να οργανώνετε το χρόνο και τις υποχρεώσεις σας ακόμα καλύτερα τη νέα χρονιά! Ευτυχισμένο το νέο έτος και χρόνια πολλά σε όλους σας».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ