ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το αήττητο μεγαλώνει

Το αήττητο μεγαλώνει
Αρθρογράφος: Redking Editor
REDKING EDITOR

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη του Πανιώνιου. Η αναμέτρηση, που έγινε στη Γλυφάδα, έληξε ισόπαλη 0-0.

Αλλά το θέμα είναι ότι ο Θρύλος διεύρυνε κι άλλο το αήττητο σερί του. Οι πρωταθλητές στη Superleague Κ20 έχουν 24 νίκες και 3 ισοπαλίες σε 27 αναμετρήσεις.

Στόχος από εδώ και πέρα είναι να συνεχιστεί το αήττητο σερί ως το φινάλε, στα τρία ματς που έχει να δώσει ο Θρύλος. Αυτά σε Ξάνθη με τη Skoda (08/05) και Θεσσαλονίκη με τον Ηρακλή (11/05), αλλά και το ματς με τον Ηρακλή στο Ρέντη (15/05).

Και παρότι το ματς ήταν κλειστό και δεν είχε πολλές φάσεις, η πιο σημαντική ήταν για λογαριασμό των νεαρών "ερυθρολεύκων". Στο 68’ και σε σουτ Τσιλίκη μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντρα σε έναν αμυντικό του Πανιωνίου και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Αστρά!

Πανιώνιος Κ20: Αστράς, Βλάχος, Μήτκας, Κουτσοποδιώτης (82' λ.τρ. Γκίνης), Δαβρής, Πινιώτης, Βουκελάτος, Τζαφέρι, Αντωνακόπουλος (83' Χελάς), Οικονομίδης, Μπρέμπος (69' Κερασίδης).

Ολυμπιακός Κ20: Αγγελόπουλος, Μπέτσας, Τόλι, Νικολάου, Ρέτσος, Χρήστου (81' Μεγαρίτης), Μανθάτης, Πλέγας, Τσιλίκης (71' Ανδρούτσος), Βρουσάι, Τζουμάκης (60' Λάτσι).

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • Το Σάββατο στην Ξάνθη

    Το Σάββατο στην Ξάνθη

    Η ομάδα Νέων του Θρύλου δίνει στις 07/05 (12:30) το δεύτερο εξ' αναβολή της ματς.

  • Στόχος το αήττητο!

    Στόχος το αήττητο!

    Το πρώτο από τα 4 εξ’ αναβολής ματς τους δίνουν οι Νέοι την Κυριακή (11:00), στη Γλυφάδα με τον Πανιώνιο.

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ