ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ώρα τελικού στα Γιάννινα!

Ώρα τελικού στα Γιάννινα!

Το 2ο πρωτάθλημα Superleague K15 της ιστορίας του θα διεκδικήσει από τον ΠΑΟΚ, το απόγευμα (16:30) της Μεγάλης Τρίτης, ο Ολυμπιακός στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων "Οι Ζωσιμάδες". Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν κατακτήσει το 1ο Πρωτάθλημα της ιστορίας, το 2014 στο Αγρίνιο, και θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή, στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Ο Ολυμπιακός -με τον ΠΑΟΚ που μοιράζονται τα τρόπαια της διοργάνωσης- είναι πανέτοιμος να κερδίσει και πάλι την κούπα που θα είναι η 10η για την Ακαδημία του!

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, παρά τη συνεχή βροχόπτωση, προπονήθηκαν για τελευταία φορά χωρίς προβλήματα το απόγευμα της Μεγάλης Δευτέρας και έδειξαν πως θα δώσουν τα πάντα για ν' ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Νίκος Τοπολιάτης, μιλώντας για το ματς εξήγησε ότι "Ξεκινήσαμε από το καλοκαίρι την προσπάθεια μας με στόχο την ατομική και ομαδική βελτίωση των παιδιών και θέσαμε ως πρωταρχικό στόχο την παρουσία μας στον τελικό. Η αλήθεια είναι ότι δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αγωνιστήκαμε σ’ έναν πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο όμιλο. Δουλέψαμε για τη συνεχή βελτίωση στο επιθετικό και στο αμυντικό κομμάτι και είδαμε μέσα από αυτή τη διαδικασία τα παιδιά να βελτιώνονται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Η πρόκριση στον τελικό του Πρωταθλήματος Superleague Κ15 είναι η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας. Στον τελικό θέλουμε και ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σ’ όλους τους τομείς και να δείξουμε το καλύτερο μας πρόσωπο, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε πως θα κάνουν το καλύτερο. Η κατάκτηση του τροπαίου θα είναι η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση όλων όσοι εργάστηκαν γι’ αυτή την ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένας καλός τελικός, να τον χαρούν οι δυο ομάδες και ο κόσμος".

Ο αρχηγός της Κ15 του Ολυμπιακού, Γιώργος Φέκκας, από την πλευρά του σχολίασα πως "Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά και αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την πρόκριση μας στον τελικό του πρωταθλήματος. Ήταν μια δύσκολη χρονιά, αλλά μέσα από τους αγώνες μάθαμε πολλά πράγματα και ειδικά από τα λάθη μας. Ο όμιλος μας ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και αυτό μας βοήθησε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούμε για τον τελικό. Είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και θέλουμε να φτάσουμε στην κορυφή για να ανταμειφθούν οι κόποι μας. Εύχομαι να χαρούμε το παιχνίδι".

Ο Ολυμπιακός, για να φτάσει στον τελικό, έδωσε 20 παιχνίδια στον όμιλο τοθ και τερμάτισε στην 1η θέση έχοντας 12 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στην πορεία αυτή πέτυχε 29 γκολ και δέχτηκε μόλις 7. Πρώτος σκόρερ είναι ο Γεωργαντής με 7 γκολ και πρώτοι σε συμμετοχές οι Κωνσταντινίδης, Μαρτίνης, Μούγιος με 20.

** Ο τελικός θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΗΠΕΙΡΟΣ TV 1.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  • ΠΑΟΚ Κ15-Ολυμπιακός Κ15 0-0 (ημ.)

    ΠΑΟΚ Κ15-Ολυμπιακός Κ15 0-0 (ημ.)

    Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του τελικού στα Ιωάννινα. Καλύτερος ο Ολυμπιακός.

  • Τη Μ. Τρίτη ο τελικός Κ15 με ΠΑΟΚ

    Τη Μ. Τρίτη ο τελικός Κ15 με ΠΑΟΚ

    Τη Μ. Τρίτη, 26 Απριλίου, θα διεξαχθεί, στο γήπεδο των Ιωαννίνων, ο φετινός τελικός του πρωταθλήματος Κ15 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ