ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλώς τα παιδιά

Καλώς τα παιδιά

Επιβλητική εμφάνιση και άνετη νίκη με 3-0 σημείωσαν οι Παίδες του Ολυμπιακού απέναντι στην ΑΕΚ, σε παιχνίδι που έγινε στο Ρέντη για τη 15η αγωνιστική της Super League Κ15, στο ντεμπούτο του Αριέλ Ιμπαγάσα στην τεχνική ηγεσία.

Μετά από ένα μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο, ο Ολυμπιακός ήλεγξε τον αγώνα και προηγήθηκε στο 13’ με κοντινή κεφαλιά του Αθανασίου. Το 2-0 ήρθε στην αρχή του β’ 45λέπτου με το πέναλτι του Μαυρόπουλου στο 43’, ενώ στο 47’ ήρθε και το 3-0 με πλασέ του Αθανασίου, ενώ λίγο νωρίτερα είχε προηγηθεί φάουλ του Αρσενίδη στο οριζόντιο δοκάρι.

Η Κ15 του Ολυμπιακού ήταν ανώτερη και είχε κι άλλες στιγμές, με κορυφαία την κεφαλιά του Φίλου στο 79’, που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε έτσι στην πρώτη θέση φτάνοντας τους 35 βαθμούς, αυξάνοντας τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 4 πόντους.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αριέλ Ιμπαγάσα): Έξαρχος, Μίνης, Χουρδάκης, Φίλος, Κωστούλας, Σταράκης, Αρσενίδης, Βλέτσας (55’ Ρούτσι), Μοίρας (70’ Διαμαντόπουλος), Μαυρόπουλος (67’ Γατόπουλος), Αθανασίου (67’ Παπακανέλλος).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ