ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ρεπορτάζ-«βόμβα» για τη σφαγή της Κ17 του Θρύλου στον τελικό με ΠΑΟΚ

Ρεπορτάζ-«βόμβα» για τη σφαγή της Κ17 του Θρύλου στον τελικό με ΠΑΟΚ

Στις λεπτομέρειες και, συγκεκριμένα, στη διαδικασία των πέναλτι έχασαν προ ημερών οι Έφηβοι του Ολυμπιακού το πρωτάθλημα της Super League Κ17 από τον ΠΑΟΚ.

Όμως, όπως αναφέρει ρεπορτάζ-κόλαφος της εφημερίδας «Axia News», υπήρξε σκοτεινό παρασκήνιο γύρω από την εν λόγω αναμέτρηση, με πρωταγωνιστές τον διαιτητή του συνδέσμου του… Αχιλλέα Μπέου το στοίχημα και άλλα πολλά.

Αναλυτικά όλα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Axia News»:

Παρακολουθώντας το αποτέλεσμα του τελικού της Κ17 μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ένας ανυποψίαστος παρατηρητής θα υποστήριζε ότι το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό! Ένα από τα ωραιότερα όλων των εποχών στα πρωταθλήματα υποδομής! Τελικό σκορ της κανονικής διαρκείας 3-3 με παράταση και πέναλτι που είχαν ως τελικό νικητή στην διαδικασία της ρωσικής ρουκέτας τον ΠΑΟΚ με 6-5 μετά από εννέα κτυπήματα της κάθε ομάδας από την λευκή βούλα! Ανατροπές στο σκορ, ένταση, πάθος, πέναλτι, κίτρινες κάρτες! Και τι δεν είχε αυτό το παιχνίδι! Και 120 λεπτά αγωνιστικής δράσης για 16-17 χρόνων παιδιά που είχαν να δώσουν επίσημο παιχνίδι από τα μέσα Μαρτίου!!! Εδώ και τρεισήμισι μήνες!!!

– Η σκοτεινή πλευρά του τελικού

Αυτή είναι η μια πλευρά του φεγγαριού, η φωτεινή! Γιατί δυστυχώς υπάρχει και η άλλη, η σκοτεινή! Αυτή που βυθίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο στο τέλμα και την ανυποληψία! Η σκοτεινή όψη, όχι του φεγγαριού αλλά της δήθεν εξυγίανσης, των υπόγειων μηχανισμών, των σκοπιμοτήτων, του νταραβεριού και των καθ υπαγόρευση αποφάσεων που στην πραγματικότητα βιάζουν αθώες ανήλικες ψυχές στον βωμό της ανάξιας νίκης και των προσωπικών επιδιώξεων εκείνων που οργώνουν την Ελλάδα με τα βαν , τριγυρνάνε από Ένωση σε Ένωση και αλιεύουν κλεφτοκοτάδες και βλαχοδήμαρχους!!!

– Κούπα κάλπικη και ψευδεπίγραφη! Η Φιλιππινέζα της Φιλιππινέζας!

Γιατί δυστυχώς στον διαβόητο τελικό Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ αυτό ακριβώς συνέβη! Σφαγιάστηκαν οι ερυθρόλευκοι με ένα εις βάρος  τους μαϊμού πέναλτι και ένα offside τέσσερα μέτρα που δεν θα τα σφύριζε ούτε ο Γιώργης Σαββίδης, προκειμένου οι ασπρόμαυροι να κερδίσουν μια κούπα, έστω κάλπικη και ψευδεπίγραφη. Η οποία αφενός αποπροσανατολίζει από τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματα της πρώτης ομάδας του ΠΑΟΚ που διασύρεται κάθε εβδομάδα, αφετέρου δε δίνει άλλοθι στην πολιτική περικοπών του μπάτζετ που θα επακολουθήσει με το επιχείρημα ότι δεν θα αποκτηθούν ακριβοί Έλληνες και ξένοι παίκτες αλλά θα χρησιμοποιηθούν τα …ταλέντα των ακαδημιών! Ξέρετε ποια! Αυτά που κατέκτησαν τον τίτλο της Κ17 με τις σφαγιαστικές και προκλητικές αποφάσεις μιας διαιτησίας που ορίστηκε από την ΕΠΟ του Γραμμένου και εφαρμόστηκε από την ΕΠΣ Θεσσαλίας του διαβόητου Λασκαράκη, πρωτοπαλίκαρου του Αχιλλέα Μπέου στον Βόλο! Σε απλά λόγια, όπως θα έλεγαν και στο καφενείο, ορίστηκε διαιτητής του τελικού η Φιλιππινέζα του Λασκαράκη, ο οποίος θεωρείται από τους πάντες στο ελληνικό ποδόσφαιρο ως η Φιλιππινέζα του Μπέου!

– Ο …εκτελεστής αθώων ψυχών Στέφανος Βάιος Καλαντζής

Και όμως, ο διαιτητής του τελικού Καλαντζής Στέφανος – Βάιος θεωρείται ανερχόμενος και πολύ φιλόδοξος! Γι αυτό και τον προωθεί ο Λασκαράκης ο οποίος κατάφερε μέσω της ΕΠΟ να τον ορίσει πρώτο διαιτητή ενός τελικού που ήθελε πάσει θυσία να κερδίσει ο ΠΑΟΚ για να περισώσει τα ασυμμάζευτα της φετινής σεζόν της πρώτης ομάδας! Και ο Καλαντζής μολονότι νέος με μέλλον υποτίθεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν δίστασε να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα με αισχρές διαιτητικές αποφάσεις και να απονείμει στον ΠΑΟΚ ένα πέτσινο κύπελλο , στερώντας το από τους πραγματικούς νικητές που ήταν οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι οδηγήθηκαν από τις λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις στην διαδικασία των πέναλτι!!!

– Έχει σφυρίξει 3 της σφαίρας επιρροής

Για την ιστορία ο εκλεκτός του συστήματος Μπέου – Λασκαράκη Καλαντζής , είχε σφυρίξει φέτος 4 αγώνες της football league μεταξύ των οποίων παιχνίδια του Καραϊσκάκη Άρτας, της Βέροιας και της Δόξας Δράμας που συμπτωματικά όλες ανήκαν στην σφαίρα επιρροής του δικεφάλου του Βορρά και συμπτωματικά και οι τρεις κέρδισαν, εύκολα, δύσκολα, ακόμη και με ανατροπή αφού για παράδειγμα το 0-2 του Πλατανιά στον Καραϊσκάκη Άρτας μεταβλήθηκε σε 4-2 στα τελευταία λεπτά!!!

– Η κατάργηση των κανονισμών και της προκήρυξης πρωταθλήματος!

Η προσπάθεια πάντως του ΠΑΟΚ να κερδίσει τον τελικό με κάθε τρόπο ξεκίνησε με το αίτημα που υπέβαλε στην Σούπερ Λίγκα να αγωνιστούν στον τελικό δυο πρωτοκλασάτοι και διεθνείς ποδοσφαιριστές του δικεφάλου οι οποίοι θα έπρεπε να εκτίσουν την ποινή τους και να μην συμμετάσχουν! Η διαδικασία ήταν στημένη! Διότι αντίθετα με τους ισχύοντες κανονισμούς και την προκήρυξη του πρωταθλήματος επετράπη η παράνομη συμμετοχή τους και η πρώτη αλλοίωση του τελικού! Ο Ολυμπιακός για λόγους FairPlay δέχτηκε το αίτημα και με μεγαλοψυχία το υπερψήφισε! Και η στάση του αυτή κατέδειξε ότι βάζει το ποδόσφαιρο πάνω από τις οπαδικές σκοπιμότητες! Όμως για την πλευρά του ΠΑΟΚ αυτή ήταν απλά η πρώτη κίνηση για την νίκη με κάθε τρόπο και κάθε μέσον!!!

– Ο ορισμός Καλαντζή και οι περίεργες αποδόσεις της stoiximan

Ακολούθησε φυσικά από την ΕΠΟ του Γραμμένου, τον οποίο ο Ιβάν Σαββιδης δημοσίως έχει χαρακτηρίσει δικό του, ο ορισμός του Καλαντζή Στέφανου – Βάιου ο οποίος ανήκει στην Ένωση του Βόλου η οποία ελέγχεται από τον Αχιλλέα Μπέο στενό σύμμαχο του Ιβάν και πολέμιο του Βαγγέλη Μαρινάκη! Το ακόμη πιο περίεργο ήταν όταν μετά τον ορισμό του Καλαντζή της ΕΠΣ Βόλου η στοιχηματική εταιρία stoiximan έβγαλε αποδόσεις για τον τελικό βάσει των οποίων ο ΠΑΟΚ ήταν φαβορί με απόδοση 2,3 τοις εκατό και ο Ολυμπιακός αουτσάιντερ με απόδοση 3 τοις εκατό στην νίκη! Πως βρήκαν άραγε αυτές οι αποδόσεις; Όταν ο ΠΑΟΚ βγήκε πρώτος στον βόρειο όμιλο με 4 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη και ο Ολυμπιακός πρώτος στον Νότιο όμιλο με διαφορά 12 βαθμούς από τον δεύτερο Αστέρα Τρίπολης! Σημειωτέον δε ότι ο όμιλος του Ολυμπιακού ήταν πολύ πιο δύσκολος και ανταγωνιστικός εκείνου του ΠΑΟΚ καθώς αντιμετώπιζε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ , Ατρόμητο και Πανιώνιο!

– Έγκλημα που θα τον στοιχειώνει σε όλη του την καριέρα! Δεν υπάρχει ανθρώπινο λάθος!

Υπό αυτό το πρίσμα, στον τελικό της Κ17 έγινε η μεγαλύτερη σφαγή όλων των εποχών στις υποδομές και ένα έγκλημα που δεν έχει προηγούμενο και το οποίο θα στοιχειώνει για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο! Φράξια για συμμετοχή τιμωρημένων παικτών στον τελικό, αδικαιολόγητη υπέρ του ΠΑΟΚ στοιχηματική απόδοση, ορισμός διαιτητή από ένα σύστημα (Μπέος – Λασκαράκης) που εχθρεύεται και πολεμάει λυσσωδώς τον Ολυμπιακό και έναν διαιτητή που εκτέλεσε και εξολόθρευσε μικρά παιδιά προς όφελος της εξυγίανσης! Ο Καλαντζής είναι νέος και φιλόδοξος! Μπροστά στα μάτια του έγινε το θέατρο του παίκτη του ΠΑΟΚ για το οποίο καταλόγισε εύκολα πέναλτι, αντί για κίτρινη κάρτα στον επιτιθέμενο. Δεν υπάρχει λάθος ανθρώπινο! Όπως και στο offside στο γκολ της ισοφάρισης του ΠΑΟΚ όπου παρά την ευθύνη του βοηθού η φάση ήταν εύκολη, ξεκάθαρη και όφειλε να την πάρει πάνω του!

Ο Καλαντζής οφείλει μια συγνώμη στα παιδιά που αδίκησε και με τις αποφάσεις του σφαγίασε! Αν δεν το πράξει οφείλει να παραδώσει τη σφυρίχτρα του και να μην διαιτητεύσει ποτέ ξανά! Γιατί το έγκλημα του έγινε απέναντι σε ανήλικα παιδιά των οποίων το όνειρο και την αξία στέρησε άδικα προς τέρψη και ικανοποίηση μιας δήθεν εξυγίανσης που έφτασε στο κατάπτυστο σημείο να ασελγεί σε ανήλικους! Ντροπή σας…

Πηγή: «Axia News»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ