ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το "παρών" στο Χαϊδάρι

Το
Book Small Mobile

Στο γήπεδο "Τ. Χαραλαμπίδης" βρέθηκε, χθες βράδυ, η ομάδα Κ12 του Ολυμπιακού, καθώς εκπροσώπησε τον σύλλογο μετά την επίσημη πρόσκληση της Ακαδημίας του Α.Ο. Χαϊδαρίου στον αγιασμό που τελέστηκε για τη νέα σεζόν.

Επικεφαλής των "ερυθρόλευκων" ήταν οι δύο προπονητές της ομάδας Κ12, Τάσος Πάντος και Σωκράτης Κοψαχείλης. Μετά τον αγιασμό, η ομάδα του Θρύλου έπαιξε φιλικό ματς με την αντίστοιχη του Α.Ο Χαϊδαρίου προσφέροντας όμορφο θέαμα στους εκατοντάδες φίλους του ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο "Τ.Χαραλαμπίδης".

Σημειώνεται ότι η διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν άριστη υπό τις οδηγίες του προέδρου του Α.Ο. Χαϊδαρίου, Πέτρου Καραβίτη. Πριν από τον αγώνα επίδειξης ο Α.Ο. Χαϊδαρίου τίμησε τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλη Κουντούρη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά. Τις πλακέτες τους παρέλαβαν οι προπονητές της Ακαδημίας Τάσος Πάντος και Σωκράτης Κοψαχείλης. 

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν όλες οι ομάδες του Α.Ο. Χαϊδαρίου, ο Δήμαρχος της πόλης, Μιχάλης Σελέκος, πολλοί βετεράνοι ποδοσφαιριστές της ομάδας, αλλά και ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, Μπάμπης Σταυρόπουλος.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ