ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

4άρα στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι!

4άρα στον Παναθηναϊκό οι Έφηβοι!

Μεγάλη νίκη με 4-2 επί του Παναθηναϊκού πήρε η Κ17 του Ολυμπιακού σε παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της Super League Κ17! Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Τίτος Προκοπίου.

Ο νεοαποκτηθείς άσος του Ολυμπιακού πέτυχε δύο γκολ, οδηγώντας τον Θρύλο σε μία σημαντική νίκη. Στο 10’ ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής με το δεξί (1-0), ενώ ο ίδιος έκανε το 3-1 στο 49’ με εξαιρετική ενέργεια και σουτ.

Ο Σταυρόπουλος στο 31’ και ο Πάνος στο 80’ με πλασέ πέτυχαν τα άλλα γκολ του Θρύλου που έκανε πάρτι. Ο Παναθηναϊκός σκόραρε με τον Καλοσκάκη στο 44’ και με τον Καλό στο 72’.

Ο Ολυμπιακός υποχρέωσε τον Παναθηναϊκό στην πρώτη του απώλεια βαθμών μετά από πέντε αγώνες στον Α’ όμιλο, με τους παίκτες του Μαυρογενίδη να ανεβαίνουν στους 10 πόντους και να απέχουν δύο από την κορυφή και τους «πράσινους».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαυρογενίδης): Κυριαζής, Γιαλεδάκης, Μόσχος, Βλασσόπουλος, Καλογερόπουλος, Χρήστου, Κουτσογούλας (67’ Μοίρας), Σταυρόπουλος (85’ Μαυρόπουλος), Ποιμενίδης (67’ Πατήρας), Πάνου (85’ Σταράκης), Προκοπίου (70’ Πετρόπουλος).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ