ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν σταματούν τα διαδικτυακά σεμινάρια των Σχολών!

Δεν σταματούν τα διαδικτυακά σεμινάρια των Σχολών!

Παρά την κρίσιμη υγειονομική κατάσταση, η Ακαδημία του Ολυμπιακού εξακολουθεί να μένει στην πρώτη γραμμή στηρίζοντας τους συνεργάτες της στο δίκτυο σχολών και τιμώντας έτσι τη συμπλήρωση 20 ετών του μεγαλύτερου δικτύου στη χώρα!

Η ανάλυση των αγώνων και η μετέπειτα αξιοποίησή της από τους προπονητές ήταν στο επίκεντρο του πέμπτου κατά σειρά διαδικτυακού σεμιναρίου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, προς όλους τους συνεργάτες της στο δίκτυο σχολών σε όλη την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο.

Ο Βασίλης Αρματάς, εκ των αναλυτών της Ακαδημίας του Ολυμπιακού (μαζί με τον Πέτρο Σομπότοβιτς), πραγματοποίησε μια εξαιρετική παρουσίαση διάρκειας 45’, παρουσιάζοντας το γιατί είναι τόσο σημαντική η διαδικασία της ανάλυσης της απόδοσης σε περιβάλλον ακαδημίας ποδοσφαίρου αλλά και πολλές ακόμα εξαιρετικά χρήσιμες πληροφορίες, όπως ο ρόλος του κατάλληλου εξοπλισμού αλλά και της προσαρμοστικότητας της ανάλυσης στις ανάγκες κάθε σχολής.

Την όλη διαδικασία εμπλούτισαν με ξεχωριστό τρόπο, όπως polls (γκάλοπ) κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συνεργάτες του υπεύθυνου Δικτύου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου, Έλσα Πιτσάκη, Χρήστος Σολωμός και Νίκος Σπίνος. Mε την παρουσία του τίμησε το σεμινάριο ο αθλητικός διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης.

 

 

PHOTO GALLERY

Δεν σταματούν τα διαδικτυακά σεμινάρια των Σχολών!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ