ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η δράση της Ακαδημίας του Θρύλου (photo)

Η δράση της Ακαδημίας του Θρύλου (photo)
Book Small Mobile

η δράση της Ακαδημίας του Ολυμπιακού σε Τορόντο και Μελβούρνη, έκανε γνωστή με ανάρτηση της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έκανε γνωστή η ίδια η Ακαδημία των ερυθρολεύκων.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Από Καναδά μέχρι Αυστραλία

Στο Τορόντο και στη Μελβούρνη ακούγεται πιο δυνατά από ποτέ η φωνή του Ολυμπιακού.
Φροντίζουν για αυτό η Ακαδημία και οι Σχολές του Θρύλου σε όλο τον κόσμο. Την εβδομάδα που ολοκληρώνεται οι Αντώνης Νικοπολίδης, Δημήτρης Μαυρογενίδης και Τάσος Πάντος μίλησαν σε ραδιοφωνικούς σταθμούς του Τορόντο και της Μελβούρνης.
Ο προπονητής της Κ19 και υπεύθυνος Ακαδημίας, Αντώνης Νικοπολίδης φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό του Τορόντο ενώ ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης και ο συνεργάτης του Αντώνη Νικοπολίδη στην Κ19, Τάσος Πάντος φιλοξενήθηκαν στα ερτζιανά της Μελβούρνης.
Η κουβέντα και στις δύο περιπτώσεις περιστράφηκε γύρω από για το πλάνο της Ακαδημίας αλλά και το διευρυμένο Δίκτυο Σχολών των «ερυθρόλευκων» σε Ελλάδα και εξωτερικό, με τον Καναδά να φιλοξενεί δύο σχολές του Θρύλου στο Τορόντο και στο Κίτσενερ ενώ η Μελβούρνη βρίσκεται στο δίκτυο από το 2019.
Για το όραμα, το χαρακτήρα και το στόχο των Σχολών του Ολυμπιακού μίλησε και στις δύο περιπτώσεις ο καθ’ ύλην αρμόδιος, κ. Βασίλης Νάνος, Διευθυντής του «ερυθρόλευκου» Δικτύου»
Δείτε την ανάρτηση:

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ