ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Summer Camp του Θρύλου είναι ξανά ΕΔΩ!

Το Summer Camp του Θρύλου είναι ξανά ΕΔΩ!
Book Small Mobile

Είναι αλήθεια! Η αναμονή… τελειώνει! Το Summer Campτου Θρύλου είναι ξανά ΕΔΩ! Επιστρέφει ανανεωμένο και έτοιμο να υποδεχθεί τα μικρά παιδιά που θέλουν να μάθουν τα μυστικά της μπάλας! Μετά την περσινή ακύρωση του θεσμού, λόγω της πανδημίας, ήρθε η ώρα της μεγάλης επιστροφής!

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Ολυμπιακού, αναφέρει:

Οι συνέπειες του κορονοϊού δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του summer camp το καλοκαίρι του 2020 ωστόσο φέτος ο Ολυμπιακός επιστρέφει.

Με μέγιστη προτεραιότητα την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους και τηρώντας όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα προστασίας, το Olympiacos Summer Camp 2021 θα διεξαχθεί από τις 28 Ιουνίου έως και τις 2 Ιουλίου (Δευτέρα-Παρασκευή) στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός θα ακολουθήσει πιστά όλες τις νέες οδηγίες και τυχόν ανανεώσεις γύρω από το υγειονομικό πρωτόκολλο εφόσον ανακοινωθούν από τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο προσεχές διάστημα.

Ημερήσιο πρόγραμμα
08.30 – 08.45 Αφίξεις αθλητών (σε μικρά γκρουπ)
09.00 – 14.15 Αθλητικές δραστηριότητες
14.30 – 14.45 Αναχώρηση (σε μικρά γκρουπ)

Τι είναι το summer camp
Ένα μεταβατικό πρόγραμμα προπόνησης για όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές πριν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με κύριο στόχο τη βελτίωση των ποδοσφαιρικών δεξιοτήτων.

Το summer camp υλοποιείται κυρίως από προπονητές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, χωρίζεται σε προπονητικές μονάδες και παιχνίδια ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται ειδικές προπονήσεις για τερματοφύλακες. Μια καλή ευκαιρία ώστε όλα τα παιδιά να αξιολογηθούν από την ακαδημία της ομάδας μας!

Επιπλέον δραστηριότητες
Beach Soccer και ποδοτένις
Το πρόγραμμα του summer camp θα περιλαμβάνει πρόγραμμα προπόνησης σε γήπεδο beach soccer με ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης καθώς και ποδοτένις για την περαιτέρω βελτίωση της τεχνικής

Θεωρητικά μαθήματα
Κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα πραγματοποιούνται θεωρητικά μαθήματα σχετικά με τη διατροφή, τους κανόνες του ποδοσφαίρου, την υγιεινή, την ανακύκλωση, το fair play και την ιστορία του Ολυμπιακού.

Επιπλέον Πληροφορίες και ενημέρωση:
Τηλέφωνο: +30 213 0104791
Δευτέρα έως και Παρασκευή (11:00-17:00)
Email: schools@olympiacos.org
Μπορείτε να κατεβάσετε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ