ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι επόμενοι «φύλακες» της εστίας! (video/photos)

Οι επόμενοι «φύλακες» της εστίας! (video/photos)

Μετά το περσινό –αναγκαστικό- διάλειμμα λόγω της πανδημίας, τα δοκιμαστικά νεαρών τερματοφυλάκων επέστρεψαν για το 2021 με 35 επίλεκτα παιδιά γεννημένα από το 2005 έως το 2012. Το καλύτερο “ζέσταμα” ενόψει του Summer Camp της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έρχεται στις 28/6.

Οι νέοι τερματοφύλακες δοκιμάστηκαν για τρεις μέρες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη υπό το βλέμμα και τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που έδωσε τον καλύτερό του εαυτό.

«Είναι πολύ σημαντικό που μετά από έναν χρόνο απουσίας βλέπουμε και πάλι στο Ρέντη καμπ τερματοφυλάκων. Ελπίζουμε μέσω αυτής της αξιολόγησης να έχουμε τους νέους αθλητές του Ολυμπιακού. Είναι ένα μήνυμα προς όλα τα παιδιά πως πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους αλλά και ότι η ζωή ξαναπαίρνει τους κανονικούς της ρυθμούς» ανέφερε ο υπεύθυνος Ακαδημιών του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης που επίβλεψε την όλη διαδικασία.

Ο επικεφαλής τμήματος τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο, επεσήμανε με τη σειρά του: «Σκοπός της Ακαδημίας είναι να καταφέρνει να τροφοδοτεί με ποδοσφαιριστές την πρώτη ομάδα, ότι δηλαδή προσπαθούμε να κάνουμε και εμείς μέσω του συγκεκριμένου καμπ. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι που παιδιά όπως ο Τζολάκης και ο Καραργύρης έχουν κάνει όλη τη διαδρομή και αυτή τη στιγμή στελεχώνουν την πρώτη ομάδα».

Δείτε φωτορεπορτάζ ΕΔΩ

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ