ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Ερυθρόλευκα» δοκιμαστικά σε Θεσσαλονίκη και Άρτα

«Ερυθρόλευκα» δοκιμαστικά σε Θεσσαλονίκη και Άρτα

Δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη από τη Σχολή του Ολυμπιακού. Οι προπονήσεις διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 7/6 και τα παιδιά βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις της Σχολής και προπονήθηκαν τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Φυσικά, αυτό έγινε υπό το βλέμμα των ανθρώπων της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, μιας και αντιπροσωπεία βρέθηκε στην πόλη.

Τα δοκιμαστικά συνεχίζονται την Τρίτη 8/6 στην πόλη της Άρτας. Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, Θοδωρής Ελευθεριάδης, τόνισε: «Η παραγωγική διαδικασία δεν σταματά ποτέ στον Ολυμπιακό. Η διαδικασία στη Θεσσαλονίκη κύλησε εξαιρετικά με την Ακαδημία να βρίσκεται σε κάθε πόλη της Ελλάδας όπου θα πραγματοποιούνται προπονήσεις νέων ποδοσφαιριστών».

Από την πλευρά του ο διευθυντής Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, ανέφερε: «Αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τη Διεύθυνση Σχολών η ανάδειξη και εξέλιξη της Σχολής Θεσσαλονίκης σε ποδοσφαιρικό κέντρο για τα νέα παιδιά της Μακεδονίας. Με μεγάλη χαρά συνεχίζουμε σε Άρτα και Καλαμάτα».

Πέρα από το τμήμα σκάουτινγκ της Ακαδημίας, παρόντες στη διαδικασία είναι και ο προπονητής της Κ17, Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο επικεφαλής τερματοφυλάκων, Λουίτζι Τσέναμο και ο προπονητής της Κ12, Γιάννης Αποστολάκης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ