ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Νέα διάκριση για την Ακαδημία του Θρύλου! (photo)

Νέα διάκριση για την Ακαδημία του Θρύλου! (photo)
Book Small Mobile

Συνεχίζει να διακρίνεται η Ακαδημία του Ολυμπιακού, η οποία πάντοτε κινείται σε άλλο επίπεδο, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Όπως κάνει άλλωστε και η πρώτη ομάδα. Ο εργοφυσιολόγος, υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η UEFA για επιστημονικές μελέτες!

Αναλυτικά:

Μεγάλη διάκριση για την Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Ο εργοφυσιολόγος, υπεύθυνος μετρήσεων της Ακαδημίας μας, Δημήτρης Στεργιόπουλος, κέρδισε μία από τις υποτροφίες που δίνει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για επιστημονικές μελέτες κάτι που συμβαίνει πρώτη φορά για κάποιον υποψήφιο διδάκτωρ αλλά και ελληνικό πανεπιστήμιο (Καποδιστριακό) χωρίς συνεργασία με πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ο κ. Στεργιόπουλος θα ερευνήσει την επίδραση των συνεχόμενων αεροπορικών ταξιδιών σε διάφορες φυσιολογικές λειτουργίες και στην απόδοση των elite αθλητών ποδοσφαίρου, με τις συγκεκριμένες υποτροφίες να δίνονται από την UEFA με σκοπό την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί πως το project του κ. Στεργιόπουλου επελέγη ανάμεσα σε δυνατές υποψηφιότητες μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημίων.

Δημήτρη συγχαρητήρια!», τονίζει η Ακαδημία του Ολυμπιακού, για τη μεγάλη διάκριση του Δημήτρη Στεργιόπουλου.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ