ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ολυμπιακός | Ακαδημία: Με αυτό το πάθος θα πάνε μπροστά οι μικροί! (video)

Ολυμπιακός | Ακαδημία: Με αυτό το πάθος θα πάνε μπροστά οι μικροί! (video)

Με τέτοιο πάθος, σαν των παιδιών της Κ12 του Ολυμπιακού, οι επόμενες γενιές ποδοσφαιριστών της ομάδας θα είναι όπως πρέπει! Το πάθος με το οποίο τα νεαρά παιδιά πανηγυρίζουν τη νίκη σε ένα τουρνουά στο Σοφικό, λες και σήκωσαν… Champions League, δείχνει ότι είναι στο σωστό δρόμο! Και ότι μπολιάζονται με το σωστό πνεύμα! Να νιώθουν τι εστί Ολυμπιακός!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Κάθε επιτυχία είναι τρανή. Μεγάλη! Κάθε γκολ πρέπει να πανηγυρίζεται έξαλλα! Γιατί γράφεται στην «ερυθρόλευκη» ιστορία…

Έτσι και οι «μικροί» του Ολυμπιακού, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω:

«Πρόκριση στα πέναλτι για τους Κ12 της ακαδημίας του Ολυμπιακού σε τουρνουά στο Σοφικό, απέναντι στην Αθλόπολη (κανονική διάρκεια 1-1). Την πρώτη ημέρα του τουρνουά οι Κ12 νίκησαν με 13-0 την ομάδα New Giza - Αγιοβλασίτης (3), Καψιώτης (2), Ντόκα (2), Ζενελάι (2), Λάμπρου (2), ενώ στο δεύτερο ματς ηττήθηκαν με 4-1 από τη Stripes FC (Ντόκα)
Η ομάδα Κ10 την πρώτη ημέρα στο Σοφικό νίκησε με 4-1 την Turan FC
- Μάλφας (3), Σάμιος και στο δεύτερο αγώνα με το ίδιο σκορ την ομάδα Thunders - Βέντος (2), Μάλφας, Τριανταφυλλίδης», έγραψε η Ακαδημία του Ολυμπιακού στα social media.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ