ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ17

Έμεινε στην ισοπαλία η Κ17

Δεν κατάφεραν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού να πάρουν τη νίκη στο γήπεδο της Προοδευτικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης για τη Super League Κ17. Οι «ερυθρόλευκοι» έμειναν στο 1-1 και πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η ομάδα του Πειραιά είχε αρκετές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και ένα πέναλτι το οποίο δεν μπόρεσε στο 31′ ο Δαρβίρας να το μετατρέψει σε γκολ καθώς το απέκρουσε ο τερματοφύλακας, ενώ στη φάση της παράβασης αποβλήθηκε ο Τσιούγγαρης των φιλοξενούμενων. Το προβάδισμα για τον Ολυμπιακό ήρθε στο 68′ από τον Οσάφι, όμως δεν μπόρεσαν οι «ερυθρόλευκοι» να το κρατήσουν μέχρι το τέλος, καθώς στο 81′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι και ο Νικολόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Κουράκλης, Κουτσόπουλος (78′ Μανιός), Αλαφάκης, Πλιώνης, Δάμα, Φίλης, Λίγδας (65′ Οσάφι), Λιατσικούρας, Δαρβίρας (78′ Σουλανιάκου), Πνευμονίδης, Κτενάς (55′ Τουφάκης).

Αστέρας Τρίπολης: Κακαδιάρης, Αγγέλου, Ρουμπιές, Τσιούγγαρης, Κακούλης, Κάλα (85′ Τζαμαλής), Κόλλιας (74′ Μουχτάρης), Νικολόπουλος, Αγγελάκης, Γεωργόπουλος (58′ Ντύρμα), Τηλαβερίδης.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ