ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σπουδαία νίκη επί της Σλάβια για τους Νέους!

Σπουδαία νίκη επί της Σλάβια για τους Νέους!

Σπουδαία νίκη επί της Σλάβιας Πράγας με 3-2 πανηγύρισαν οι Νέοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Διεθνούς τουρνουά «Al Abtal International Friendly Cup», σε παιχνίδι που έγινε στην ισπανική πόλη, Σαλού.

Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να προηγηθούν στο 20ό λεπτό, όταν μετά από ασίστ του Προκοπίου, ο Χαραλαμπόγλου σκόραρε για το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43′ οι Τσέχοι ισοφάρισαν σε 1-1.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και στο 58΄οι Χ. Κωστούλας και Μοίρας συνεργάστηκαν όμορφα με τον τελευταίο να δίνει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του Πειραιά.

Στο 83′ ο Κουτσίδης έδωσε την ασίστ στον Μοίρα και «σημείωσε» το τρίτο τέρμα του Ολυμπιακού «σφραγίζοντας» τη νίκη κάνοντας το 3-1.

Η Σλάβια δύο λεπτά αργότερα (85′) σκόραρε μειώνοντας σε 3-2, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου, ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Δημήτρης Ρέτσος στο 86ο λεπτό.

 

Να σημειωθεί πως τα αποτελέσματα στα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα οι Νέοι στο τουρνουά είναι τα εξής:

White Future Falcons – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Green Future Falcons 2-3

Ρεάλ Σοσιεδάδ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Σλάβια Πράγας 3-2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Έξαρχος (45′ Σίνα), Αρσενίδης, Ρέτσος, Κουτσίδης, Κ. Κωστούλας (88′ Φαναράς), Δρόσος (57′ Φίλος), Μπακούλας (66′ Σταράκης), Σταυρόπουλος, Προκοπίου (45′ Μοίρας), Πατήρας (57′ Παπακανέλλος), Χαραλαμπόγλου (45′ Χ. Κωστούλας)

 

PHOTO GALLERY

Σπουδαία νίκη επί της Σλάβια για τους Νέους!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ