ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!

Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!

Τη Σχολή Ελευσίνας μας «συστήνει» ο Θρύλος, μέσω του match programme του αποψινού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Πάμε να δούμε αναλυτικά τι αναφέρεται... 

Το 2020 ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη σχολή της Ελευσίνας και από τότε κρατάει ψηλά τη σημαία στην Ελευσίνα, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν εκείνη την περίοδο. Η σχολή άνοιξε όταν η χώρα βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όπως και όλος ο κόσμος παγκοσμίως με το θέμα του κορονοϊού. Παρά την καραντίνα και την παύση των δραστηριοτήτων η σχολή κατάφερε να μείνει όρθια και να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό και έχοντας 80 παιδιά στο δυναμικό της!

Ο υπεύθυνος της σχολής, Στέλιος Κοντολαιμάκης μίλησε στο match programme του Ολυμπιακού για τη λειτουργία της ακαδημίας και το όραμα που υπάρχει:

Μία προσπάθεια η οποία έχει ξεκινήσει από το 2020 στην Ελευσίνα, πόσο κοντά σας νιώθετε τον Ολυμπιακό;
O Ολυμπιακός από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε με τον διευθυντή των σχολών τον κύριο Βασίλη Νάνο να λειτουργήσουμε τη σχολή του Ολυμπιακού στην Ελευσίνα, έδειξε τεράστιο ενδιαφέρον και πάντα είναι δίπλα μας μέχρι και σήμερα. Σε ό,τι και αν μας απασχολεί, σε ό,τι και αν χρειαζόμαστε είναι εκεί για να μας ακούσουν οι άνθρωποι του συλλόγου, να μας βοηθήσουν και να μας κατευθύνουν με την εμπειρία τους, την τεχνογνωσία τους και τη μεγάλη όρεξη που έχουν γι' αυτό που κάνουν εδώ και χρόνια. Σε γενικές γραμμές υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με το δίκτυο και ευχαριστούμε τον Ολυμπιακό γι' αυτό.

Η σχολή μπήκε στο δίκτυο του Ολυμπιακού σε μία δύσκολη συγκυρία, αυτήν του κορονοϊού, πόσο δύσκολη ήταν αυτή η περίοδος σε επίπεδο ακαδημιών και πως καταφέρατε να ανταποκριθείτε;

Όντως η σχολή ξεκίνησε τη λειτουργία της την εποχή του κορονοϊού και αυτό μας δημιούργησε αρκετά προβλήματα. Έπρεπε να τηρούμε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την υγεία των παιδιών, αλλά και την ομαλή λειτουργία της σχολής. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χάνονται προπονήσεις, να μην μπορούν να γίνουν αγώνες με άλλες σχολές αλλά και διάφορες εκδηλώσεις. Νομίζω ήταν μία δύσκολη περίοδο για όλες τις ακαδημίες. Παρόλα αυτά με την καθοδήγηση του δικτύου του Ολυμπιακού ήμασταν κοντά στα παιδιά και στους γονείς, στέλνοντας μέσω της διαδικτυακής επικοινωνίας ασκήσεις εκγύμνασης, προγράμματα διατροφής, ψυχολογική υποστήριξη και γενικά ό,τι χρειαζόταν για αυτούς τους δύσκολους μήνες εγκλεισμού και καραντίνας. Έτσι δείξαμε σε όλους ότι είμαστε μία σχολή που είμαστε δίπλα στα παιδιά, στην καθημερινότητα τους και στα προβλήματα τους. Με λίγα λόγια αισθάνθηκαν ότι ήμασταν δίπλα τους ώστε να ξεπεραστεί αυτή η δύσκολη περίοδος υγειονομικής κρίσης και αυτό εκτιμήθηκε από τους ίδιους τους γονείς που μας ξανά εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους με το τέλος της κρίσης.

Ποιο είναι το όραμα της σχολής για τη συνέχεια σε συνεργασία πάντα με τον Ολυμπιακό;

Το όραμά μας είναι το ίδιο με αυτό που πρεσβεύει ο ίδιος ο σύλλογος που υπηρετούμε. Να δημιουργήσουμε σωστούς αθλητές και σωστούς ανθρώπους στην κοινωνία. Να τους δώσουμε τα σωστά εφόδια ώστε να βελτιώνονται συνεχώς ως αθλητές με σεβασμό στον συμπαίκτη τους και στον προπονητή τους, αλλά και στον αντίπαλο. Μόνο με σεβασμό και δουλειά μπορείς να καταφέρεις να εξελιχθείς και να προχωρήσεις. Προσπαθούμε να μάθουμε στα παιδιά το ευ αγωνίζεσθαι, ότι το ποδόσφαιρο πάνω απ' όλα είναι παιχνίδι και την αλληλεγγύη. Και όλα αυτά σε βοηθούν αργότερα να είσαι και ένας σωστός πολίτης. Με αυτά τα ιδεώδη και την ηθική έχει μεγαλώσει ο σύλλογος, με αυτά έχει καταφέρει και η σχολή μας να «ψηλώσει».

Τεχνικό τιμ:
Μιχάλης Κατσαφάρος, Κωνσταντίνος Τσατσαρώνης
Παναγιώτης Ζήλιος, Ιωάννης Πορανίδης (προπονητής τερματοφυλάκων)

 

PHOTO GALLERY

Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!
Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!
Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!
Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!
Η καρδιά του Θρύλου στην Ελευσίνα!
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ