ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νέο τρίποντο οι Έφηβοι του Θρύλου!

Νέο τρίποντο οι Έφηβοι του Θρύλου!

Συνέχεια στις νίκες έδωσε η Κ17 του Ολυμπιακού, που κέρδισε με 2-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 12η αγωνιστική, της 2ης φάσης των ομίλων του πρωταθλήματος Super League Κ17. Με αυτό τον τρόπο, οι Έφηβοι του Θρύλου διατήρησαν διαφορά έξι βαθμών από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση στο Final-Four.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος αν και ήταν καλύτερος και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα, δεν κατάφερε να σκοράρει.

Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μπήκε πιο αποφασισμένη και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία.

Το σκορ άνοιξε για τον Ολυμπιακό ο Λίγδας στο 62′, μετά από όμορφη ασίστ του Σούφκα, ενώ λίγο αργότερα στο 69′ μετά από σέντρα του Αλαφάκη ο Λιατσικούρας έκανε υπέροχη κεφαλιά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό , είχαν ευκαιρίες, όμως παρέμεινε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Επόμενη αγωνιστική για τους Έφηβους του Θρύλου είναι με αντίπαλο τον ΟΦΗ εκτός έδρας.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Κουτσόπουλος (75′ Σουλανιάκου), Αλαφάκης (75′ Παυλάκης), Πλιώνης, Παναγάκος, Φίλης, Τουφάκης (80′ Όσαφι), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας (46′ Πνευμονίδης), Λίγδας (75′ Κτενάς)

Απόλλων Σμύρνης: Τσεκουράς, Χουντής, Καραδήμος, Πλούμπι, Γρηγοριάδης, Λουμάκης, Πιτσιρίκος, Καβαλάρης, Τσουλχάι, Λιοπύρης, Λινάρδος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ