ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι Σχολές και οι 88 παίκτες!

Οι Σχολές και οι 88 παίκτες!

Συνολικά 88 νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησαν την πορεία τους από το δίκτυο των Σχολών του θρύλου, σε όλη την Ελλάδα και έχουν ενταχθεί στην Ακαδημία του Ολυμπιακού!

Μάλιστα δύο παιδιά, έφτασαν ακόμα και μέχρι την πρώτη ομάδα! Το ένα εξ αυτών μάλιστα, το είδαμε και στο αρχικό σχήμα του ντέρμπι κυπέλλου με την ΑΕΚ πρόσφατα. Ο λόγος φυσικά για τον Θανάση Ανδρούτσο, ο οποίος αποτελεί «προϊόν» της Σχολής Ρέντη και έχει ήδη κατακτήσει τρία πρωταθλήματα με την ομάδα του Πειραιά, έχοντας παίξει σε 119 παιχνίδια και «μετρώντας» πέντε γκολ και δέκα ασίστ.

Ο 25χρονος άσος βέβαια δεν είναι ο μοναδικός που έφτασε τόσο ψηλά, αφού και ο Φώτης Κίτσος, από τη Σχολή της Βάρης, έγινε «στέλεχος» της πρώτης ομάδας και αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια της Κύπρου. Με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού έχει ήδη αγωνιστεί οκτώ φορές, ενώ πέρυσι αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού Β΄, στην πρώτη του σεζόν στην Σούπερ Λιγκ 2.

Στην δεύτερη ομάδα των Πειραιωτών, την U23, υπάρχουν και αυτή τη στιγμή τρεις ποδοσφαιριστές, που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Κάτω από τα δοκάρια δεσπόζει η φυσιογνωμία του Δημήτρη Στουρνάρα, ο οποίος προέρχεται από τη Σχολή της Λιβαδειάς. Έχει ήδη παίξει σε τέσσερις αγώνες τη σεζόν αυτή, ενώ ένας ακόμα ποδοσφαιριστής που έχει αφήσει καλές εντυπώσεις είναι ο Ιάγκο Ιμπαγάσα.

Από τη σχολή της Βάρης και ο γιος του Αριέλ Ιμπαγάσα, που είχε σκοράρει και στο πρόσφατο 2-0 με τα Χανιά, με 10 συμμετοχές. Παράλληλα, ένας παίκτης με πολύ μέλλον μπροστά του είναι και ο Χρήστος Λιάτσος. Από τη Σχολή του Ρέντη, έφτασε μέχρι τη δεύτερη ομάδα και φέτος «δεσπόζει», έχοντας ως κορυφαία του στιγμή τα δύο γκολ στην έδρα της ΑΕΚ Β΄, όπου χάρισε τη νίκη στην ομάδα του! Έχει ήδη φέτος 14 εμφανίσεις και 3 γκολ.

Eπιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ