ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έτοιμοι οι Παίδες του Ολυμπιακού για το Final 4!

Έτοιμοι οι Παίδες του Ολυμπιακού για το Final 4!

Στο Βόλο θα προσπαθήσει να κρατήσει τα σκήπτρα του πρωταθλητή Ελλάδας η ομάδα των Κ15 του Ολυμπιακού, όπου θα λάβει μέρος στο Final 4 του πρωταθλήματος της Super League Κ15 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (11-14/05). Οι «ερυθρόλευκοι» νεαροί ποδοσφαιριστές του τμήματος των Παίδων τερμάτισαν στην πρώτη θέση του Α’ Ομίλου στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, έχοντας τις περισσότερες νίκες στο πρωτάθλημα (15), ενώ παράλληλα ήταν η ομάδα με την καλύτερη επίθεση με 43 γκολ και την καλύτερη άμυνα έχοντας δεχτεί 12, σε σύνολο 21 αγώνων.

Οι Παίδες του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη (11/05, 16:30) την ΑΕΛ στον ημιτελικό, ενώ το άλλο ζευγάρι είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό (19:30) και ο τελικός έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή (14/05, 13:30), όπου θα λάβουν μέρος οι νικητές των δύο ζευγαριών της ημιτελικής φάσης.

Να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός είναι ο πολυνίκης της διοργάνωσης, έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές τον τίτλο (2013-14, 2015-16, 2019-20, 2021-22) και μάλιστα ήταν η ομάδα που είχε κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα με την ίδρυση της διοργάνωσης τη σεζόν 2013-14 στο Final 4 του Αγρινίου.

Ο Ολυμπιακός Κ15 κατέκτησε τον τίτλο και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο με τον Τάσο Πάντο στον πάγκο του, ο οποίος και φέτος ηγείται της τεχνικής ηγεσίας των Παίδων και θα προσπαθήσει να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα της Super League Κ15 για δύο συνεχόμενες σεζόν.

Την αποστολή των «ερυθρόλευκων» στο Βόλο αποτελούν οι:

Τερματοφύλακες

Γεώργιος Νικολαΐδης

Ιωάννης Χριστοδουλόπουλος

Ιωάννης Νικολακίδης

Αμυντικοί

Φαμπιάνο Νουχάι

Αθανάσιος Βρυώνης

Δημήτριος-Αντώνιος Καππάτος

Ιωάννης-Σεβαστιανός Μιχαλακέλης

Κοσμάς-Ιωάννης Μπάνος

Δημήτριος Ποτουρίδης

Γεώργιος Σιώζιος

Μέσοι

Ντένις Χιλά

Ανδρέας Λάνα

Δημήτριος Αυγουστίδης

Χρήστος Καπέλλας

Δημήτριος-Γεώργιος Μπάντης

Ευάγγελος Στυλιανός Τρικαλιώτης

Επιθετικοί

Μιχαήλ Καμάς

Χρήστος Καντεράκης

Βασίλειος Κότσαλος

Δημήτριος Μιχαηλίδης

Νικόλαος Μουγγός

Ιωάννης-Κωνσταντίνος Ξανθόπουλος

Ιορδάνης Πατρώνης

Ιωάννης Σασσάνης

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ