ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάντος: «Μας τα παρέχει όλα ο Μαρινάκης»!

Πάντος: «Μας τα παρέχει όλα ο Μαρινάκης»!

Ο Τάσος Πάντος θα συμμετάσχει για δεύτερη σερί χρονιά σε Final-4 όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον τίτλο του 2022 και να γίνει ο πρώτος προπονητής με back to back πρωταθλήματα στην Κ15.

Αρχικά, ο Έλληνας τεχνικός είπε στην Σούπερ Λιγκ: «Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια που συμμετέχουμε για άλλη μια φορά στην τελική φάση του πρωταθλήματος Super League Κ15. Στo πλαίσιo της εκπαιδευτικής διαδικασίας είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες να ζήσουν αυτήν την εμπειρία και να την ευχαριστηθούν. Μέσα από τέτοιες διοργανώσεις τα παιδιά ωριμάζουν, εξελίσσονται ως χαρακτήρες και έρχονται πιο κοντά στα αθλητικά ιδεώδη που πρεσβεύει ο σύλλογός μας».

Συνέχισε λέγοντας o Tάσος Πάντος: «Δουλεύουμε πάντα με την υποστήριξη του προέδρου μας, του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μας παρέχει όλα τα εχέγγυα και τις προϋποθέσεις να εργαζόμαστε καθημερινά, απρόσκοπτα για την ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών, νέων πρωταθλητών.

Εύχομαι το Final Four να αποτελέσει μία ποδοσφαιρική γιορτή για όλους, να θριαμβεύσει το ταλέντο του Έλληνα ποδοσφαιριστή και να υπερτονιστεί η δουλειά που γίνεται στις ομάδες στον τομέα των υποδομών, καθώς ουσιαστικά αποτελούν τη δεξαμενή από την οποία αντλούν παίκτες οι σύλλογοι, ενώ συνιστούν το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ