ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα νεότερα για το Final 4

Τα νεότερα για το Final 4

Τρεις ομάδες έχουν «κλειδώσει» τη συμμετοχή τους στο Final-Four της Super League K17, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ αλλά και ο Άρης, περιμένοντας την τέταρτη ομάδα που θα πάρει το «εισιτήριο». Μια ομάδα που θα προκύψει από τον αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Βόλο.

Όλα δείχνουν πως το Final-Four δε θα μπορεί να λάβει χώρα μέσα στον Μάιο, όπως και ήθελε η διοργανώτρια αρχή. Το πιο πιθανό, είναι να λάβει χώρα το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου με το αρνητικό σε αυτό να είναι ότι θα έχουν ήδη ξεκινήσει οι ενδοσχολικές εξετάσεις των ποδοσφαιριστών.

Επιπροσθέτως, παραμένει επίσης άγνωστο μέχρι στιγμής, ποια θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-Four, με πιθανότερες πόλεις αυτές του Βόλου (όπου διεξήχθη και το Final 4 των Παίδων) και του Αγρινίου, που συνηθίζει να «υποδέχεται» τέτοιες διοργανώσεις.

Eπιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ