ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Συμπληρώθηκε το «καρέ»

Συμπληρώθηκε το «καρέ»

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης, είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στο Final 4 της Super League K17 από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Με το τέταρτο εισιτήριο να κρίνεται ανάμεσα σε Βόλο και ΑΕΚ, που ήταν οι ομάδες που κέρδισαν τους αντιπάλους τους και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους σε αγώνα μπαράζ, για το «εισιτήριο» στο Final-4 της Super League K17.

Η ΑΕΚ επικράτησε με 2-1 απέναντι στον Βόλο το Σάββατο και πέρασε στην τελική φάση και θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη και όλα τα παιχνίδια στο άλλο ματς και όπως και ο τελικός, όλες οι αναμετρήσεις, θα λάβουν χώρα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου. Οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, ενώ ο τελικός την Κυριακή 11 Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως ήδη τα τμήματα Ακαδημίας του θρύλου, έχουν κάνει μια εξαιρετική σεζόν και η Κ17 του Δημήτρη Μαυρογενίδη, θέλει να βάλει το τελευταίο… λιθαράκι! Η ομάδα Νέων κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα Παίδων έφτασε μέχρι τον τελικό του Final 4 και ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ με 1-0.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ