ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τα «κανόνια» του μέλλοντος!

Τα «κανόνια» του μέλλοντος!

Πολύ καλά γνωρίζουν την τέχνη του γκολ τρεις νεαροί ποδοσφαιριστές, που αγωνίζονται στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Πρώτος ο Γιώργος Χαραλαμπόγλου. Ο πρώην επιθετικός των μικρών της Φιορεντίνα, ήρθε στα μέσα της σεζόν στο μεγάλο λιμάνι και κατάφερε να βγει πρώτος σκόρερ της ομάδας Νέων και να χάσει για λίγο την πρωτιά στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Σημείωσε δέκα τέρματα σε 737 λεπτά και 13 ματς και ήταν ένας από τους βασικούς λόγους, που ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ Κ19. Οι παραπάνω, δεν είναι οι μοναδικοί ωστόσο παίκτες που «κυριαρχούν» στα γκολ.

Αξιοσημείωτη είναι και η παρουσία του Δημήτρη Μιχαηλίδη, ο οποίος πανηγύρισε ασταμάτητα με την Κ15 των «ερυθρόλευκων» και αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ, σκοράροντας 18 γκολ. Τα 17 στην κανονική περίοδο και ένα στο final 4, με αντίπαλο την ΑΕΛ και δίνοντας τη νίκη στο φινάλε. Οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 1-0 από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Βόλου και σίγουρα το γεγονός πως οι αμυντικοί του «δικεφάλου» του Βορρά, περιόρισαν τον Μιχαηλίδη ήταν ένας από τους λόγους που η ομάδα του Τάσου Πάντου δε βρέθηκε για δεύτερη σερί σεζόν, στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, ένα παιδί που «λάμπει» με τα «ερυθρόλευκα» στο κομμάτι της εκτέλεσης, είναι ο Αλέξανδρος Σούφκα. Είναι ο πρώτος σκόρερ της Κ17 και στα… πρώτα βιολιά του πρωταθλήματος γενικότερα και δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του λέξη. Στις 8 Ιουνίου και πάλι στον Βόλο, οι Έφηβοι του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα αντιμετωπίσουν τον Άρη στα ημιτελικά και θέλουν να βρεθούν στον τελικό της 11ης Ιουνίου, όπου θα περιμένει ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ.

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ