ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μαυρογενίδης: «Αυτός είναι χαρακτήρας του Ολυμπιακού»

Μαυρογενίδης: «Αυτός είναι χαρακτήρας του Ολυμπιακού»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης από την προσπάθεια και τη νίκη της Κ17 του Ολυμπιακού επί του Άρη με 2-0 στον ημιτελικό του Final-4 της Super League K17. O προπονητής των Εφήβων του Θρύλου μίλησε για την πρόκριση των «ερυθρόλευκων» στον μεγάλο τελικό, ενώ αναφέρθηκε και στο φοβερό fair play του Λίγδα, τονίζοντας πως αυτός είναι ο χαρακτήρας της ομάδας του Πειραιά. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης:

«Συγχαρητήρια στον Άρη, είχε ένα καλό πλάνο στο παιχνίδι του και μας δυσκόλεψε, όμως δικαιούμασταν την πρόκριση. Τα παιδιά είχαν υπομονή στο παιχνίδι τους, όμως στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να δώσουν περισσότερα. Πιστεύουμε σε αυτά τα παιδιά και μέσα από τη διαδικασία της εκπαίδευσης των ποδοσφαιριστών όλο αυτό το διάστημα, έχει γαλουχηθεί και ο χαρακτήρας τους και είναι αρκετά σημαντικό αυτό.

Για εμάς είναι δεδομένο, δεν το διαπραγματεύομαι στο αναπτυξιακό κομμάτι το Fair Play. Είμαι σχεδόν 26 χρόνια στον Ολυμπιακό και αυτό δεν αλλάζει, αυτός είναι ο χαρακτήρας μας και η συμπεριφορά των παιδιών θα είναι πάντα αυτή».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ