ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Νησιώτη: «Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά»

Νησιώτη: «Θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά»

Η νέα σεζόν για τα Ναυταθλητικά τμήματα του Ολυμπιακού ξεκίνησε, την περασμένη Παρασκευή (8/9). Τα τμήματα ιστιοπλοΐας και κωπηλασίας των Ακαδημιών του Θρύλου, για μία ακόμη χρονιά, είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μικρούς αθλητές, με υψηλούς στόχους, νέες προκλήσεις και φυσικά, πολύ παιχνίδι, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων προπονητών.

Μάλιστα, η προπονήτρια ιστιοπλοΐας, Κωνσταντίνα-Μαρία Νησιώτη μίλησε για τη φετινή χρονιά και μεταξύ άλλων τόνισε ότι τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις στο Μικρολίμανο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η Κωνσταντίνα-Μαρία Νησιώτη: «Ξεκίνησε η φετινή χρονιά της ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού. Μία ακόμη χρονιά που εμείς, οι προπονητές, θα κάνουμε τα πάντα για τα παιδιά, ώστε να αγαπήσουν αρχικά το άθλημα και τον αθλητισμό. Πρώτα αθλητές και μετά πρωταθλητές είναι το μότο μας, οπότε θέλουμε να περάσουμε στα παιδιά τις αξίες του αθλητισμού και πάνω από όλα, θέλουμε να τα εξελίξουμε σαν ανθρώπους! Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Το επίπεδο της δουλειάς μας είναι υψηλό, τα παιδιά έχουν να μάθουν πολλά εδώ, στις Ναυταθλητικές μας εγκαταστάσεις στο Μικρολίμανο. Προσωπικά, είναι η δεύτερη μου χρονιά στον Ολυμπιακό, πέρα από την Ακαδημία, είμαι και στην αγωνιστική ομάδα του Optimist και είναι πραγματικά, μεγάλη μου τιμή. Η μεγαλύτερη μου ικανοποίηση, όμως, είναι να βλέπω τα παιδιά να προοδεύουν, με ό,τι ασχολούνται. Και αυτό θέλω να καταφέρω και στον Ολυμπιακό».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ