ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να το κάνει όπως και πέρυσι!

Να το κάνει όπως και πέρυσι!

Η Κ17 του Ολυμπιακού ηττήθηκε με 2-1 από τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο το μεσημέρι του Σαββάτου και έτσι έχασε την ευκαιρία για να πάρει την απευθείας πρόκριση για το Final 4 του πρωταθλήματος. Εκεί όπου θα βρίσκεται πλέον, δεδομένα ο «δικέφαλος» του Βορρά. Υπενθυμίζεται πως ο όμιλος του βορρά, στέλνει μια ακόμα ομάδα απευθείας στους «4», ενώ μόνον ο πρώτος του Νότιου ομίλου περνάει απευθείας στο Final 4. Και έτσι θέλει να κερδίσει μια θέση η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Επιπροσθέτως, τα μπαράζ θα έχουν την εξής μορφή: Ο τρίτος του βορρά θα κοντραριστεί με τον τρίτο του νότου και ο δεύτερος του Νότου με τον τέταρτο του νότου. Οι νικητές από τα παραπάνω ζευγάρια, σε παίξουν σε μονό τελικό, για το τελευταίο εισιτήριο του Final 4.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως και πέρυσι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ είχαν παίξει αντίπαλοι στο γήπεδο του Παναιτωλικού και οι Πειραιώτες ηττήθηκαν με 2-1 και τότε, με τους «ασπρόμαυρους» να πηγαίνουν απευθείας στο Final 4. Στο τέλος όμως, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που πανηγύρισε την κούπα μετά από εκείνο το επικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο ολοκληρώθηκε με 5-4 για τον θρύλο.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ