ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η δράση της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, το Σαββατοκύριακο (2-3/12)

Η δράση της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, το Σαββατοκύριακο (2-3/12)

Δύο αναμετρήσεις θα έχει το... μενού, το Σάββατο (2/12), για τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με ένα ακόμα παιχνίδι την Κυριακή (3/12). Αναλυτικότερα, οι «ερυθρόλευκοι» της Κ17 του Δημήτρη Μαυρογενίδη θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια, τον Πανιώνιο. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 12:00, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης του Ε ομίλου.

Την ίδια ώρα και μέρα (12:00), οι Παίδες του Ολυμπιακού θα παίξουν στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο» με τον ΟΦΗ, για την 6η αγωνιστική του Α ομίλου της Super League Κ15. Στόχος για την ομάδα του Τάσου Πάντου είναι να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όπου είναι τώρα, έχοντας 13 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, την Κυριακή, η Κ19 των «ερυθρόλευκων» θα παίξει, στις 12:00, στο Αθλητικό κέντρο «Όλγα Βασδέκη» με αντίπαλο τον Βόλο. Ο αγώνας είναι για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος και στόχος για την ομάδα του Πειραιά, είναι να επιστρέψει στα τρίποντα, μετά από τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με ΠΑΟΚ (1-2) και Παναιτωλικό (1-1) στο Ρέντη.

Επιμέλεια: Γιώργος Τσίρκας

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ