ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τρία παιχνίδια η Ακαδημία το Σάββατο

Τρία παιχνίδια η Ακαδημία το Σάββατο

Τρεις αναμετρήσεις έχει το… μενού για τα τμήματα Υποδομής του Ολυμπιακού, το προσεχές Σάββατο. Με τα δύο παιχνίδια να γίνονται εντός έδρας και το ένα εκτός. Αναφορικά με την Κ17 των «ερυθρόλευκων», θα παίξει με τον ΟΦΗ το Σάββατο, στο «Βαρδινογιάννειο Αθλητικό κέντρο», στις 11:00. Σε ένα ματς για την 5η αγωνιστική της 2ης φάσης του πέμπτου ομίλου. Αυτή τη στιγμή μοιράζεται την πρώτη θέση στον όμιλο με 10 βαθμούς, μετά από 4 αγωνιστικές.

Αναφορικά με το παιχνίδι της ομάδας Νέων, θα είναι αυτό της πρώτης, εξ αναβολής αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό. Το ματς θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια και θα κάνει σέντρα στις 12:00. Υπενθυμίζεται πως οι Πειραιώτες έχουν μόλις δύο βαθμούς στα τρία τελευταία τους παιχνίδια και δεν υπάρχει περιθώριο για νέα απώλεια.

Καταλήγοντας, οι Παίδες του Ολυμπιακού θα παίξουν για την 7η αγωνιστική του Α΄ ομίλου, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, στο γήπεδο της Προοδευτικής στην Νίκαια. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 18:15 και στόχος είναι η εδραίωση στην κορυφή.

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ