ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μία αγκαλιά αγάπης!

Μία αγκαλιά αγάπης!

Παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού Καραϊσκάκη, Ρέντη και Περάματος επισκέφτηκαν την εταιρεία προστασίας ανηλίκων Πειραιά στα Καμίνια. Φωτογραφήθηκαν και μίλησαν με τα παιδιά του ιδρύματος, τα οποία περίμεναν πως και πως τους «ερυθρόλευκους» νεαρούς ποδοσφαιριστές έχοντας ετοιμάσει από πριν φαγητό και διάφορα γλυκά, ενώ πραγματοποιήθηκε και ξενάγηση στους χώρους του ιδρύματος.

Από την πλευρά τους τα παιδιά του Ολυμπιακού είχαν συλλέξει και παρέδωσαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, είδη υγιεινής και ρούχα.

Από εκεί και πέρα, σε άλλο θέμα της Ακαδημίας, τo Ρέντη «άνοιξε» τις πύλες του, προκειμένου να υποδεχτεί την «ερυθρόλευκη» Σχολή της Λαμίας. Αναλυτικότερα, παιδιά από τη σχολή του Ολυμπιακού στη Λαμία βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου και έδωσαν φιλικά παιχνίδια με τμήματα των σχολών Ρέντη και Καραϊσκάκη.

Παράλληλα, στους μικρούς ποδοσφαιριστές μίλησε ο προπονητής των Νέων του Ολυμπιακού, Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει πρωτάθλημα και φέτος κάνει μια λαμπρή πορεία στο Youth League και ο διευθυντής του «ερυθρόλευκου» δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ