ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν «πολέμησε» στην Ισπανία, όμως δεν είναι λύση η ισοπέδωση!

Δεν «πολέμησε» στην Ισπανία, όμως δεν είναι λύση η ισοπέδωση!

Έγινε λοιπόν και αυτό στην φετινή, αναμφίβολα ασταθή και γεμάτη προβληματισμό σεζόν για τον Ολυμπιακό. Έφυγε με άδεια χέρια ή αλλιώς χωρίς έστω μία νίκη από διπλή αγωνιστική Ευρωλίγκας, κάτι που συμβαίνει σπάνια έως ποτέ στους «ερυθρόλευκους». Έχασαν έδαφος στην κατάταξη, απομακρύνθηκαν από την πρώτη τετράδα και αν δεν συνέλθουν θα κινδυνέψουν να μείνουν και εκτός δεκάδας. Καμία αντίρρηση πως όλες οι ομάδες είναι σχετικά κοντά στην κατάταξη, αλλά επειδή ακριβώς πολλά θα κριθούν στις λεπτομέρειες στο τέλος, οι Πειραιώτες αρχίζουν να υστερούν σε αυτές τις λεπτομέρειες.

Ο Θρύλος έχει ένα δύσκολο πρόγραμμα μπροστά του. Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και ακολούθως θα παίξει στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, κόντρα δηλαδή στην κορυφαία και πιο φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Θα μπορέσει την υπέρβαση; Δύσκολο.

Όλοι όσοι θα είναι στις κερκίδες, αρχής γενομένης στο ματς πρωταθλήματος με τον Κολοσσό, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Ξέρουν πώς πρέπει να στηρίξουν την ομάδα. Ξέρουν ότι τώρα είναι που πρέπει να βρεθούν ακόμα πιο δυνατά δίπλα της, να την στηρίξουν. Να της δώσουν ώθηση για τη συνέχεια.

Μια γροθιά όλοι μαζί. Δίπλα στην ομάδα. Στήριξη γιατί αυτό που έχει ξεκινήσει να «χτίζεται» φέτος δεν είναι παροδικό. Έχουν μπει οι βάσεις και για τη συνέχεια. Η ομάδα θα είναι όλο και καλύτερη. Κάθε ημέρα που περνά κάνει βήματα προόδου. Δεν τελείωσε ακόμα η σεζόν. Όλοι δίπλα της και όταν φτάσουμε στο τέλος της περιόδου, θα μπορούμε να δούμε τι πήγε καλά και τι όχι. Για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για την επόμενη... ημέρα. Τότε, όχι τώρα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ