ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Το σαρκαστικό μήνυμα του Μπαφέ για το κλίμα των αποδυτηρίων (photo)

Το σαρκαστικό μήνυμα του Μπαφέ για το κλίμα των αποδυτηρίων (photo)

Δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν, από το να γράφουν κατά του Ολυμπιακού. Σας το έχουμε πει. Είναι ο λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν. Ο λόγος για τον οποίο υπάρχουν. Πρώτα για να βάλλουν κατά του Ολυμπιακού και μετά να γράφουν υπέρ των ομάδων τους. Έτσι πέφτει ο παράς. Αυτός που πέφτει, τέλος πάντων, καμιά φορά δεν πέφτει κιόλας… Αλλά έχουν μένος μέσα τους και δεν τους νοιάζει… Χτίζουν καριέρα αντι-Ολυμπιακή…

Μετά δυο ήττες στην Ισπανία, ενώ, είχαν προηγηθεί οι τέσσερις σερί νίκες, ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις επιτυχίες συνδυάζοντας την επικράτησή του επί της Μακάμπι με πολύ καλή εμφάνιση.

Όλο αυτό το διάστημα τα γνωστά «αντικειμενικά» σάιτ έδρασαν και πάλι με τον ίδιο τρόπο που δρουν τα αντιολυμπιακά τρολάκια στο X (πρώην twitter) προσπάθησαν τις τελευταίες μέρες να εμφανίσουν μια εικόνα διάλυσης στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια, δημιουργώντας κλίμα ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας του ΟΑΚΑ.

Με μόλις τέσσερις λέξεις, ο Χρήστος Μπαφές σαρκάστηκε όλους αυτούς τους καλοθελητές μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, στέλνοντας το δικό του μήνυμα για την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του Ολυμπιακού.

Δείτε:

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ