ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάνααν: «Δείξαμε χαρακτήρα και ομαδικότητα, θέλουμε να ξαναπάμε τελικό»

Κάνααν: «Δείξαμε χαρακτήρα και ομαδικότητα, θέλουμε να ξαναπάμε τελικό»

Ο Αϊζέια Κάνααν τόνισε πως κάθε μαρς του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα θα είναι μια «σκυλομαχία» και πως η καλή άμυνα μετατράπηκε στην καλή επίθεση στη συνέχεια, θεωρεί πως έπρεπε να σκοράρουν στα ελεύθερα σουτ στο transition, ζήτησε να πηγαίνουν βήμα-βήμα σε όλα τα ματς, περιμένει να επιστρέψουν οι τραυματίες κι «αποθέωσε» τον Ράιτ.

Αναλυτικά: «Δείξαμε χαρακτήρα. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θα υπάρξουν δυσκολίες, κάθε ματς είναι μια ‘σκυλομαχία’. Όσο μένουμε ενωμένοι και πιστοί στις αρχές μας, θα έχουμε τις ευκαιρίες μας για νίκες.


Το ζήτημα σήμερα ήταν η άμυνα να γίνει επίθεση. Έπρεπε να βγούμε πιο επιθετικά και να βρούμε εύκολα καλάθια στο τρανζίσιον. Θα κάνουμε ότι μπορούμε, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν πέρυσι στο τέλος της σεζόν, στον τελικό. Έχουμε κάποιους τραυματίες, ελπίζω να έχουμε επιστροφές στο διάστημα της διακοπής».

Για τον Ράιτ: «Παίζει με ενέργεια και σκληράδα. Έχουμε εκτός τους Φαλ και Μιλουτίνοφ... Ο Ράιτ βγάζει πάθος, είναι ‘πολεμιστής’ κι είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε μαζί μας. Προσπαθώ να του μιλάω και να του δίνω συμβουλές. Μας κάνει να δείχνουμε καλύτεροι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ