ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, ζούμε αυτά που αξίζαμε πάντα»

Αγγελόπουλοι: «Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, ζούμε αυτά που αξίζαμε πάντα»

Μαθήματα του τι εστί «μέχρι τέλους» παρέδωσαν οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος -μιλώντας στο OLYMPIACOSBC TV - μετά την κατάκτηση του 3ου σερί Κυπέλλου Ελλάδος!

«Το μέχρι τέλους το ζούμε κάθε μέρα, κάθε στιγμή...», σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν μεγαλώσουμε κάποια στιγμή θα καταλάβουμε όλοι μας τι έχει γίνει!», πρόσθεσε.


Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος τόνισε: «Το μέχρι τέλους είναι όσο μέχρι αντέχουμε, μέχρι όσο ο κόσμος μάς στηρίζει και μέχρι ο Ολυμπιακός να μας δίνει αυτή την τρέλα που ζούμε σήμερα και έχουμε ζήσει τόσες άλλες φορές τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαστε στην ομάδα».

Όσο για τον έβδομο σερί εγχώριο τίτλο που κατακτά ο Ολυμπιακό; «Είναι μεγάλο επίτευγμα, μας κάνει περήφανους και ελπίζω να πάμε για τον όγδοο σερί», είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ενώ ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τόνισε: «Εφτά τίτλοι σε δυόμισι χρόνια είναι απίστευτο. Ζούμε αυτά που αξίζουμε και αυτά που αξίζαμε πάντα. Τα έφερε έτσι η ζωή και τα ζούμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα συναισθήματα».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ